IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Adjektiivipeli by Mikata, Kamita & Takami Maanantai 19.11.2007 20:05

Tää peli toimii sillee että yks kirjottaa tarinan ja jättää adjektiivien paikat tyhjiks ja sitte muut sanoo vaa randomisti jotaki adjektiiveja jotka laitetaa niille tyhjille paikoille. Ja ne muut ei tiiä mitä se joku kirjottaa. Ne adjektiivit on caps lockilla.


Olipa kerran HOT joukko. Joukkoon kuului Hanna, Minna ja Sara. Hanna oli SÖPÖ, Minna VAALEANPUNAINEN ja Sara SULOINEN. He lähtivät yhdessä SEKSIKKÄÄLLE Leville viettämään ATLEETTISEN Hannan syntymäpäivää. Levillä Minnan ja Saran PERVOT suut loksahtivat IHKUSTI auki, kun he näkivät TERÄVIEN Rytilahtien PEHMEÄN mökin, joka muistutti enemmän linnaa. Linnan KOSTEA suihkukin oli niin MAKOISA älykkyystesti, että HAUSKALTA Minnalta kesti kauan tajuta miten se toimii. Hanna halusi että hänen ÄLLÖPINKIT vanhempansa lähtisivät vaikka LIHAKSIKKAALLE baarireissulle jotta Hanna, Minna ja Sara voisivat katsoa VITTUMAISEN Battle Royalen ja AASIALAISEN Kung Fu Hustlen. Hanna sanoi, että VALOKUVAUKSELLISET vanhemmat eivät saisi tulla takaisin ennen AURNKOISTA keskiyötä. He eivät varmaankaan antaisi VALOISAN joukon katsoa SOKEAA Battle Royalea, koska se on liian LAMMASMAINEN. Tosin SUPAKAWAIILLA joukolla oli KIILTÄVIÄ suunnitelmia sen varalle, että vanhemmat tulisivat liian aikaisin kotiin VOIMAKKAASTA baarista.

Seuraavana päivänä he menivät FIKSUUN rinteeseen lautailemaan sinä FILMAATTISENA talvena. Rinteessä he stalkkasivat IHANAA aasialaista. Kun heitä alkoi palelemaan PANTAVASTI, he menivät kahvioon juomaan HOMO kaakaota. Sillä aikaa he kadottivat stalkattavan hottiksensa. Ilma oli todella KOSTEA. He olivat aluksi masentuneita kun kadottivat PAKSUN hottiksensa, jonka olivat KOVASTI nimenneet kuyaksi. Sara oli päässyt yhdessä vaiheessa istumaan LUMISEN hottiksen viereen LITTEÄSSÄ hississä ja SIMO Minna oli kateellinen. TUKEHTUNEET Sara ja Minna olivat awwittaneet hottista KUOLLEESTI, Hanna oli tyytynyt vain stalkkaamaan. Päivä oli ollut aivan KOMEA.

Sitten he menivät takaisin MIEHEKKÄÄLLE mökille. He kaikki olivat EVOISEN väsyneitä, mutta PEDOFIILINEN ruoka piristi heidän KAKSIMIELISIÄ mieliään. Hanna päätti mennä KUUMAAN saunaan ottamaan SÄHLÄÄVIÄ löylyjä kun Minna ja Sara jäivät kirjoittamaan MACHOA tarinaa. Hanna tuli PORNOSTA saunasta ja HEVOSMAINEN joukko söi KINGIÄ suklaata. HIKINEN Minna ja LIMAINEN Sara pelasivat ÄLLÖÄ shakkia. He tekivät MAKEISTA shakkinappuloista kaksi SUKLAISTA piiriä. Tilanne oli RAKASTETTAVAN pulmallinen.

Kun vihdoinkin Hannan PUISEVAT vanhemmat lähtivät URHEILULLISESTI pois, joukko alkoi katsoa KITKERIÄ elokuvia. Mutta dvd-laite alkoi käyttäytyä PIENESTI ja Hannalla, Minnalla ja Saralla meni hermot. Vihdoin HIRVEÄ kolmikko päätti mennä alakertaan katsomaan LIKAISIA elokuvia. He eivät ehtineet katsoa toista PYÖREÄÄ leffaa kokonaan. Kun Hannan PALLOT vanhemmat tulivat klo 03:00 KAUNIILLE mökille, he alkoivat valmistaa MUHEVAA pitsaa. Tytöt söivät HYVÄNNÄKÖISTÄ pitsaa ja menivät nukkumaan. Aamulla Hannan TURVALLINEN isä ja COOL äiti herättivät UNISET tytöt SYDÄMELLISESTI huutamalla. Syötyään KYLMÄN aamupalan ROIKKUVA Minna, HAISEVA Sara ja MÄRKÄ Hanna katsoivat kesken jääneen KALLIIN elokuvan loppuun. Sitten he lähtivät käyttämään LAADUKKAITA koiria lenkillä.

Ulkona oli satanut HARMAATA lunta ja PÖRRÖISET koirat olivat innoissaan. Manda kusi VALOISASTI LOISTAVAN talon HÄKELTYNEILLE portaille ja kakkasi keskelle OHUTTA tietä. SURKEAT Minna ja Sara peittivät paskan LIUKKAASTI, jotta joku LUISTAVA ihminen astuisi siihen epähuomiossa. Kun MAUKAS joukko oli tullut PAKSULTA lenkiltä, he alkoivat pelata SIENEKÄSTÄ adjektiivipeliä. He olivat pelanneet sitä jo monta VÄRIKÄSTÄ kertaa eikvätkä he toki kyllästyneet siihen LUISEVAAN peliin. Ennen kuin he alkoivat PAHASTI pelata adjektiivipeliä, he päättivät pakata KULMIKKAAT tavaransa kasaan ja siivota hannan TYHMÄN huoneen. Sitten Hannan SUOLAISET vanhemmat sekä PUINEN joukko lähtivät JUHLALISELLE Hullu Poro Areenalle katsoman REIKÄISTÄ elokuvaa. Sara läpräsi LIISKATTUA karkkia ja Minnasta oli kiva lintata SURULLISIA karkkeja. Sara läpräsi RULLALLISIA karkkeja taas. ÄRSYTTÄVÄ Minna halusi hedelmäruudun. RASITTAVA Sara liiskasi ROMANTTISEN karkin.

Minnan MÄDÄNTYNEET hiukset lagasivat ja hän angstasi RAIDALLISESTI. LIEHUVA Hanna lähti hakemaan JUOVIKKAITA sipsejä RAPEALLE Minnalle mutta unohti tuoda dipin. Minna lähti hakemaan sen KILJUVASTA alakerrasta. Sitten he lähtivät katsomaan PITKÄÄ elokuvaa joka kertoi Joulupukin elämästä. Elokuva olikin HYMYILEVÄ. Elokuvan jälkeen he menivät takaisin POMPPIVALLE mökille ja joutuivat ulkoiluttamaan JOULUISET koirat. MUOVISEN Hannan KUUMAT vanhemmat alkoivat laittaa HIRNUVAA ruokaa. Minnan, Hannan ja Saran olisi pitänyt siivota PUOLIKAS yläkerta, mutta he olivat TÄRISEVIÄ eivätkä jaksaneet. Kun tytöt olivat syöneet MIELLYTTÄVÄN ruuan, he alkoivat siivota ROSKAISTA yläkertaa. Sitten pilkullinen Minna, FILOSOFINEN Sara ja ANGSTINEN Hanna kantoivat RUUDULLISET tavaransa ISÄLLISEEN autoon. Sitten ÄIDILLISET tytöt, Hannan TYTTÖMÄISET vanhemmat ja PIMEÄT koirat lähtivät kohti VAROITTAVAA Rovaniemeä.

~The ARI-PEKKA End~Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.