IRC-Galleria

KanaLintu

KanaLintu

pere asiointi!

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

JUHANNUSMaanantai 05.05.2008 00:05

NEITSYT
Neitsyt puuhastelee omien ravintoainetaulukoiden ja raaka-aineiden kanssa. Pokerinaamalla hän ilkeää väittää että vesikrassilähdevedessä on maukkaampaa kuin pariloidut ankanlanteet tyrnikermakastikkeessa.
Neitsyt ottaa vakavasti kansanperinteen juhannustaiat. Hän kurkkii lähteet ja kaivot, jopa puuceen aluset saadakseen vihiä tulevasta puolisosta. Hän on valmis laittamaan kalanperkausjätteet tyynynsä alle nähdäkseen unessa Sen Oikean. Mikään ei myöskään estä neitsyttä kierimästä alastomana lantatunkiolla puolenyön aikaan.
Yhteisillä aterioilla neitsyt kyttää muiden hygieniaa: ovatko kaikki varmasti pesseet kätensä ennen ruokailua. tähän hän ei saa koskaan 100% vastausta, sillä vesihanojen puuttumisesta johtuen seuranta on vaikeaa. On vain luotettava siihen, että makkaranpaistaja huuhtaisi näppejään järvessä käytyään ensin heittämässä vettä koivikon takana.
Trivial pursuitissa neitsyt vaatii tarkentavia jatkokysymyksiä ja analysoi herkeämättä muiden vastauksia. Hän löytää kysymyksenasettelusta jatkuvasti virheitä, uhoten haastavansa koko pelifirman oikeuteen harhaoppien levittämisestä.

mie luulen et alempi on oikeempi....

NEITSYT juo alkuillan sivistyneesti, neuvoo muita kokon sytytyksessä ja grillauksessa, lopulta meinaa saada kuonoonsa jatkuvan neuvomisensa takia, sitten ratkeaa ryyppäämään ja seuraavana aamuna häpeää heikkouttaan

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.