IRC-Galleria

Alku ilta meni aika nappiii, mut sitte loppu ilta ei ihan menny... veikkaan että joidenkin osalta toi oli paskin disko ikinä... mut nyt uskallan myöntää että ilman kahta apu-hekilöö olisin ollu loppu illasta ihan kusessa... ja se tässä huvittavinta oli että ne 2 henkilöö ei tienny DJ laitteista paskan vertaa ennen kuin opetin niitä käyttään DJ vehkeitä jonkin verta.. eli haluun kiittää niitä kahta henkilöö siitä että pelasti mut kusen ja paskan sekotuksesta ja ne todellaki tietää jos kuuluu niihin kahteen henkilöön että tarkoitan just niitä.... :)
Mut eniten vitutti se että jopa paikan pitäjä tuli inisee korvanjuureen eikä tajunnu että mua ei vois vittuakaa kiinnostaa sen puheet . Myös seki vitutti että ku tulin töihin nii edelliset oli kussu homman mun osalta täysin, eli jouduin täydelliseen kuseen. Kunnes nämä kaksi ihanaa persoonaa ilmestyin naamani eteen kysyyn että saaks ne tulla mun seuraks ja OPETTELEEN DJ laitteiden käyttöä.... siitä mää kyl tykkäsin että ne halus auttaa kaveria nouseen kusesta takas maan pinnalle , eli kiitos vielä siit teille :)
Mun tosiaan piti bilettää illalla viel täysillä mutta se jäi sit siihen ku varmaa joku 9 henkilöö tuli valittaa mulle et VAIHDA BIISIÄ!!! jotkut sentään osas rakentavasti huomauttaa että vois vaihtaa biisiä jolloin kans sitte vaihdoin sillä ne tiesi millain mut saa vaihtaan mieltä eli kiitos myös heille :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.