IRC-Galleria

Pää sekos :DTiistai 19.05.2009 02:41

Kattelin tossa äske Butterfly Effect 3:sen ja voin kertoo että se oli parempi kuin 1 ja 2 siis se oli aivan järkyttävän hyvä.
Itekki oikein yllätyin, sillä siinä oli todella hyvä juoni ja sitte loppu paljastus.

Vaikka tajusinki josai puoli välissä elokuvan vihjeiden perusteella, ja murhaajan sairasmielisyydellä ja uhrejen lisääntymisellä jo, että kuka on murhaaja, mutta en tienny motiivia.

Kunnes vasta lopussa motiivikin valkeni ja siinä vaiheessa meinasin oksentaa ja tajusin, että kuinka sairas se murhaaja oikeasti olikin.

Se päähenkilö teki aivan sillain kuten itsekkin olisin tehnyt ja joidenki arvostelijoiden mukaan henkilön joka arvaa puolivälissä murhaajan lisäksi miten se päättyy nii pitää katsojankin olla aika sairas jätkä.

Eli jouduin toteamaan leffan lopussa, että oon aika sairas varsinkin ku itekkin ajattelin leffan lopussa, että määkin olisin tossa tilanteessa tehnyt aivan samoin kuin päähenkilö.

Mutta sitä leffan ihan ihan loppua en oikein tajunnu, että kuoliko se murhaaja vai vaihtoko se ruumista.

Sillä se leffa loppu sillai jännästi, että alko mietityttää, että meinaako Butterfly Effectin tekijät jatkaa sitä leffaa vielä 4 osalla joka jatkuis siitä 3:sesta pari vuotta myöhemmin ?

En kyl ite usko, että tekijät voi olla niin idiootteja, sillä se pilais ton koko leffa sarjan.

Koska ekassa leffassa päähenkilö yritti saada pidettyä nuoruuden rakkautensa ittellänsä, mutta teki järkevän päätöksen ja päätti unohtaa koko henkilön valokuvien avulla.

2 leffassa taas päähenkilö koitti pelastaa tyttöystävänsä keinolla millä hyvänsä tapahtuneesta autokolarista jossa hänen tyttö ystävä kuoli, mutta tajusikin että ei ole kuin yksi vaihto ehto.
Jolloin päähenkilö tappo itsensä tuossa autokolarissa jotta hänen tyttöystävänsä jäisi eloon ja tässä elokuvassa mies aikahyppi videoiden avulla.

ja tässä 3 elokuvassa päähenkilö koitti selvittää nuoruuden rakkautensa murhaa 10 vuoden päästä murhasta. Jolloin hän lähti aikahyppimään rikosrekisterien, murhatutkimusten avulla.
Jonka jälkeen hän tajuaakin lopussa, vain yhden keinon ja sairaan sellaisen jolla hän pystyy pelastamaan nuoruuden rakkautensa murhalta.

ELI JOS TULEE 4 OSA SE EI VOI JATKUA KOLMOSESTA KOSKA 1, 2 ja 3:sessa on aina eri päähenkilöt ja eri tarinat mutta niillä kaikilla on sama kyky... aika hyppiminen erillaisilla tavoilla vain.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.