IRC-Galleria

Karjavaras

Karjavaras

ja sen hurja laumanvartija hauvva

Kome undulaattia ja iso häkki.Maanantai 12.11.2007 22:06

Kävimme tänään koulun jälkeen äidin kanssa haukun paikassa ostamassa akvaarioomme toisen käärmekalan, mukaan tarttui myös kaksi punaista rihmakalaa.

Kalat ostettuamme kiertelin vielä katsomassa jyrsijöitä ja lintuja. Undulaatti häkin kohdalla pysähdyin katselemaan lumoutuneena kauniita sinisiä undulaatteja. "Mullahan on nyt se iso häkki niin ei siellä yks undu lisää tuntuis missään." Sanoin puoli vitsillä. "Omatpa on rahas" Vastasi äiti.
"Niin.. No... Pitäisköhän mun..? Tuo yks etenkin on nätin värinen.." Tuumasin.

Ja niin kymmenen minuuttia myöhemmin talsimme ulos pahvilootan kanssa, jonka sisällä oli kaunis taivaan sininen tyttö(?) undulaatti.

Kotona päästin tytön Jupin ja Fruittarin luokse, aluksi kaikki pälyilivät toisiansa, mutta sitten ihmekseni Juppi alkoi kosiskella tyttöä, Juppi ja Fruittari eivät ole kovin hyvissä väleissä, ne sietävät toisiaan koska on pakko, ihanaa että Juppi sai nyt itselleen tyttöystävän. (Kunhan se nyt vielä lämpenisi Jupille, tyttö on vielä aika shokissa uudesta kodista.)

Hankin luultavasti fruittarillekkin oman puolison, kunhan löydän jostain halvahkolla poika undun, eläinkaupassa ne näet maksavat maltaita (Uusi tyttö maksoi 40e x__x)

Tutkailin jo vähän Kaijuli ry:n myydään foorumia, mutta poika undun sijasta löysin ilmoituksen halvasta, tämän hetkistä suuremmasta ja hienommasta lintuhäkistä. Soittelin ja kyselin vähän lisää siitä ja sovimme että menen huomenna hakemaan häkin kotiin.

Mikä ihana päivä siis. :) Uusi käärmekala, kaksi uutta rihmakalaa, uusi undulaatti ja uusi iso lintuhäkki.

Laitan joskus valokuvan tuosta uudesta tirpasta, kunhan se ensin vähän kotiutuu.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.