IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Blogimerkintä

- Vanhempi »

NauhoituksetSunnuntai 27.12.2009 17:48

Oon lupaaillu viimesen parin vuoden aikana levyä ilmestyväksi. Oon sanonu viivytyksien johtuvan laitteista. Osittain johtuukin, mutta oike syy on vaan mun saamattomuus ja motivaation puute ja se etten osaa yleensäkkään käyttää tollasia hienoja laitteita.

Nyt oon ottanu itteeni niskasta kiinni ja tilannu studioajan. Meen kunnon studioon nauhottaan ku ei tää mun oma nauhottaminen onnistu. Oon saanu joskus kasaan jotain demobiisejä, jotka on kuulostanu ku kaivosta huutelisin. Ja edellisessä studiossa nauhoittaessa oli vain kaks biisiä ja neki vedin kokemattomuudessani päin helvettiä. Asenne puuttu täysin biiseistä ja ääni oli miksattu liian hiljaselle tai oikeestaan äänelle eikä millekkään muullekkaan oltu tehty mitään. Tuli tunne silloon nauhottaes, et mut halutaan vaan äkkiä pois.

Tää nykynen studion pystys pitäjä sano mulle, et hän voi kokeilla toimia myös tuottajana. Mä olin pyytäny saavani kritiikkiä ja palautetta. Mä hion levyn niin kuntoon että huh huh...

Olen tosiaan lupaillu jo ties kuinka kauan. Mutta nyt on aika hommata lupauksille katetta. 4.1.2010 meikä menee nauhotuksiin.
Ja tää lupaus pitää!!!

Kunnia tästä oikeestaan äiteelle, joka varas studioajan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.