IRC-Galleria

Kassie

Kassie

whiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Uusimmat blogimerkinnät

22.3.2006Torstai 23.03.2006 15:53

Tanaa menin frankfurttii. Bussimatka kesti jotai 2 tuntii ja sit ku saavuttii me kierreltii ympariinsa ja kaytii kattoo leffa. En kyl muista sen nimee siin oli se paa henkilo sinkkuelamasta.
Sit sen jalkee kierreltii vaatekauppoi. Ja ostin scooby doo paidan ittelleni >D Tsshh. Se on niin sopo. >D Sit kierreltii lisaa ja me nahtii Nitan ystava Zach. Sil oli ihan sika sopo koira <3 Hih. Kaytii syomas sit ja siel oli jotai pahaa risotto ja liha juttuu. HYII! Se oli niin pahaa! Soin vaha sit ja sit soin salaatin >D Ja join cokist >P Sen jalkee kaytii sellases jatski baaris. ja ma otin sellasen pirtelon. >P Jalat oli siin ihan poikki tost kavelyst. Sit kaytii kirjakaupas ja nita osti kirjan ja sit mentii 10 bussil takas himaa. Eli olin joskus 12 himas ja vasytti niin paljon etten jaksanu tulla kirjottaa eilen.

Kuitenki tanaa herasin aamul sairaal kurkku kipuvul ja oli ihan paska fiilis. Sit katoin sleepover leffan. Aika hyva >P Nita lahti kauppaa ja myohemmi tanaa mun hiukset varjataa. Sellaseks vaha punertavan ruskeeks. >P Nyt aijon kattoo toisen leffan. CIAU! <3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.