IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

KatZi||

KatZi||

Motherfucking Princess

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Vttu stana prkl hlvetti pska... Nyt alko siis tosissaan vtuttamaan [niin ku pientä oravaa, ehe ehe]... Tultiin just äiskän kans nuorisopsykologilta [again, eikä se sit meinaa, et oisin joku hullu], sielä oli taas ne samat kolme tyyppiä -.-'' onhan ne ihan mukavia välilä, mutta niitten stanan kysymyksetki ottaa päähän, ku ei niitä tajua Erkkikään... Hlvetti, juteltiin Markkuraattorin kans palaveripuhelimessa [eli kaikki kuuli, mitä se sano, u know] ja se sano, et osa opettajista uhkaa antaa kaikista aineista mulle nelosen! >: ( Kuraattori oli kuulema tapellu niitten kans sielä [way to go, man!], koska sen mielestä se ei oo oikein, ettei mulle anneta ees mahollisuutta näyttää, mitä oon tehny jne... Ja on niilä näyttöä, oon ollu koulusa, eli ne EI VOI antaa mulle nelosia, uhkailkoot vaan kuinka paljon tahansa! Mutta jos ne sen menee tekemään, nii ne kyllä saa tuta sen nahoissaan, mie en jätä sitä sitten siihen vaan vttu haastan ne vaikka oikeuteen!

Oon täälä vttu vääntäny päivät läpeensä niitä stanan tehtäviä, mitä ne anto mulle laatikollisen! Antas mun tehä kokeita, eikä vttu vaan ruikuttas sielä josaki, kuinka mulla ei oo näyttöjä! Koulu ei kuulema aio alkaa minkäänlaisiin ns. "toimenpiteisiin", mutta niitten on kyllä lain mukaan pakko tehä jtn, että saan antaa ne näytöt, nii se Kuramoottoriki sano! Oon ihmetelly kans, miksei esim. Kuraattori oo voinu pitää mulle niitä kokeita [samaa se itekki mietti], mutta ku opettajat ei anna niitä sille, et se vois teetättää ne sit mulla... Ja nyt sillä kaiken lisäks alkaa pakkoloma, eli se ei voi auttaa, vaikka tahtoski! Se tulee takas vasta 7.1. 2008 prkl vttu stana hlvetti! Meen tiistaina tekeen enkunkokeen, äiskä soitti Pihikselle, että mitä me tehään, ku ne uhkailee nelosilla... Se sano kans, ettei ne voi niin tehä!

Hyvää Päivän Jatkoa vaan vttu kaikile -.-'' Mulla tupruaa savua korvista ja silmät on punaset stana!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.