IRC-Galleria

Katjuskainen^

Katjuskainen^

Odottelee Joulua :)
En muista paljoakaan synnyinpaikastani. Siellä oli ahdasta ja pimeää, eivätkä ihmiset koskaan leikkineet kanssamme. Muistan äitini ja hänen pehmeän turkkinsa, mutta hän oli usein sairas ja hyvin laiha. Hänellä oli vain vähän maitoa minulle ja sisaruksilleni. Muistan monien sisaruksieni kuolleen ja kaipaan heitä niin.

Muistan myös päivän, jolloin minut vietiin pois äitini luota. Olin niin surullinen ja peloissani, maitohampaanikin olivat juuri puhjenneet. Minun olisi pitänyt pysyä äitini luona pidempään, mutta hän oli niin sairas. Niin meidät pantiin laatikkoon ja vietiin johonkin outoon paikkaan. Vain me kaksi. Olimme peloissamme ja painauduimme kiinni toisiimme, yksikään ihminen ei silittänyt eikä rakastanut meitä. Niin paljon nähtävää, ääniä ja hajuja! Olemme kaupassa, jossa on paljon erilaisia eläimiä! Jotkut vaakkuvat! Jotkut naukuvat ja toiset piipittävät! Minut on lukittu siskoni kanssa pieneen häkkiin, voin kuulla muiden pentujen ääniä täältä.

Näen ihmisten katselevan minua. Pidän erityisesti "pienistä ihmisistä", lapsista. He näyttävät niin suloisilta ja hauskoilta, ihan kuin he haluaisivat leikkiä kanssani! Kaikki päivät vietämme pienessä häkissämme, joskus ilkeät ihmiset lyövät ikkunaan pelotellakseen meitä. Silloin tällöin meidät viedään ulos ihmisten nähtäväksi. Jotkut ovat helliä mutta toiset satuttavat meitä. Saamme aina kuulla "Ne on niin söpöjä! Tahdon tuollaisen!", mutta koskaan emme pääse kenenkään mukaan.

Siskoni kuoli viime yönä, kun kauppa oli pimeänä. Painoin pääni hänen pehmeälle turkilleen ja tunsin elämän jättävän hänen pienen, laihan ruumiinsa. Olin kuullut ihmisten sanovan, että hän oli sairas ja minutkin pitäisi myydä alennushintaan, että pääsisivät minusta äkkiä eroon. Luulen pehmeän ininäni olleen ainoa (ääni), joka suri häntä kun hänen ruumiinsa aamulla otettiin pois häkistä ja heitettiin roskikseen.

Tänään tuli perhe ja osti minut! Voi onnen päivää! He ovat todella mukava perhe ja he todella, todella halusivat minut! He olivat ostaneet kupin ja ruokaa minulle ja perheen tyttö piti minua hellästi sylissään. Rakastan häntä niin paljon! Tytön äiti ja isä kehuvat minua suloiseksi ja hyväksi pennuksi! Minut nimetään Angeliksi (Enkeliksi). Rakastan nuolla uusia ihmisiäni! Perhe pitää minusta hyvää huolta, he ovat helliä ja rakastavat minua. Hellävaroen he opettavat minulle oikean ja väärän, antavat hyvää ruokaa ja paljon rakkautta. Haluan ainoastaan miellyttää näitä ihania ihmisiä! Rakastan pikku tyttöä ja pidän leikkimisestä hänen kanssaan!

Tänään kävin eläinlääkärillä. Se oli outo paikka ja minua pelotti. Sain pari rokotusta, mutta paras ystäväni, pikku tyttö piti minua hellästi ja sanoi sen olevan OK. Niinpä rentouduin. Eläinlääkäri varmaankin sanoi surullisia sanoja rakkaalle perheelleni, koska he näyttivät kamalan onnettomilta. Kuulin vakavasta lonkkaviasta ja jotain sydämestäni... Kuulin eläinlääkärin sanovan jotain "epämääräisistä kasvattajista" ja siitä, että vanhempiani ei varmaankaan oltu kuvattu. En ymmärtänyt eläinlääkärin puheita, ainoastaan sen, että minua koskee nähdä perheeni näin surullisena. Mutta he silti rakastavat minua ja minäkin rakastan heitä hyvin paljon!

Olen nyt kuusi kuukautta vanha. Siinä missä useimmat muut pennut ovat vankkoja ja riehakkaita, minuun sattuu kauheasti jo pelkkä liikkuminenkin. Kipu ei koskaan hellitä. Minuun sattuu leikkiä ja juosta rakkaan pikku-tyttöni kanssa ja minun on myös vaikea hengittää. Yritän parhaani ollakseni se vahva pentu, mikä minun pitäisi olla, mutta se on niin vaikeaa. Sydämeni särkyy kun näen pikku-tytön niin surullisena ja kuulen Äidin ja Isän sanovan: "nyt on varmaankin aika". Useita kertoja olen käynyt eläinlääkärillä, eivätkä uutiset ole koskaan hyviä. Aina puhutaan synnynnäisistä ongelmista. Haluan vain tuntea lämpimän auringonpaisteen, leikkiä ja helliä perhettäni. Viime yö oli pahin. Kipu on nyt ainainen olotilani, juominenkin koskee.

Yritän nousta, mutta voin ainoastaan inistä kivusta. Minut viedään autoon viimeisen kerran. Kaikki ovat niin surullisia, enkä tiedä miksi. Olenko ollut tuhma? Yritän aina olla hyvä ja rakastettava, mitä olen tehnyt väärin? Voi kun tämä kipu vain menisi pois! Kunpa vain pystyisin pysäyttämään pienen tytön kyyneleet. Yritän nuolla hänen kättään, mutta voin vain valittaa kivusta.

Eläinlääkärin pöytä on kovin kylmä. Minua niin pelottaa. Ihmiset kaikki halaavat minua ja itkevät pehmeään turkkiini. Voin tuntea heidän rakkautensa ja surunsa. Onnistun nuolemaan pehmeästi heidän käsiään. Eläinlääkärikään ei näytä niin pelottavalta tänään. Hän on hellä ja aavistan jonkinlaista helpotusta kivulleni.

Pikku-tyttö pitää minua pehmeästi ja kiitän häntä kaikesta antamastaan rakkaudesta. Tunnen pienen piston etujalassani. Kipu alkaa hellittää ja tunnen rauhan laskeutuvan ylleni. Voin nyt nuolla pehmeästi hänen kättään. Oloni muuttuu nyt unenomaiseksi ja näen äitini ja sisarukseni kaukaisessa vehreässä paikassa. He kertovat minulle ettei siellä ole kipua, ainoastaan rauhaa ja onnellisuutta. Jätän hyvästit perheelleni ainoalla tuntemallani tavalla, pienellä hännän heilautuksella (ja hellällä kuonon tökkäisyllä). Olin toivonut viettäväni monta vuotta heidän kanssaan, mutta niin vain ei ollut tarkoitettu. "Nähkääs", sanoi eläinlääkäri: ”eläinkaupasta ostetut pennut eivät tule kunnon kasvattajilta". Kipu poistuu nyt ja tiedän, että tulee kulumaan monta vuotta kunnes näen rakkaan perheeni uudelleen.

(Tätä tarinaa saa julkaista ja levittää toivoen, että se pysäyttää moraalittomat kasvattajat ja ne jotka kasvattavat pentuja vain rahan eikä rodun parantamisen vuoksi. Copyright 1999 J. Ellis)

Niimpä..Maanantai 29.01.2007 17:13

VIHA:
- Keneltä haluaisit pyytää anteeksi ja miksi?: En varmaa keneltäkään, koska en oo riidelly
- Mikä saa sinut raivostumaan? : Vittuilu päin naamaa ja selän takana puhuminen
- Oletko ikinä lyönyt ketään? : No joo <puna>
- Oletko mustasukkainen? : Joskus..
- Oletko ikinä toivonut kenenkään kuolemaa? En..
- Oletko ollut putkassa tai vastustanut virkavaltaa? : En..
- Mitä tai ketä vihaat? : Vihaan sitä ku ihmiset arvostelee toisiaan ulkokuoren perusteella..

AHNEUS/YLPEYS:
- Oletko ikinä syyllistynyt rikokseen? : En..
- Paljonko sinulle pitäsi maksaa alastiposeeraamisesta? : En näyttäis mistää hinnast..
- Itsekkäin tekosi? : En kyl just muista.. <totinen>

HIMO:
- Missä kulkee pettämisen raja? : Pusu/suutelu, liiallinen koskettelu..
- Oletko himoinnut kaverin kumppania? : En..
- Oletko herännyt väärästä sängystä? : En, koska en juo itseäni niin känniin etten muistaisi eilistä..
- Mitä himoitset? : JuHiZzta &lt;sydän&gt;
- Oletko laittanut ilmoitusta deittipalstalle? : Joskus joo..
- Mitä mieltä olet yhden illan jutuista? : Ihan turhia.. ja murskaa monien sydämmet.. toisaalta taas se on jokaisen oma asia... minen ite harrast..

TURHAMAISUUS:
- Kuinka monta kertaa päivässä katsot peiliin? : En laske... en hirvee mont kertaa..
- Mitä mieltä olet plastiikkakirurgista? : No jos tykkää maksaa ittensä kipeeks et saa pepun pienemmäks ni mikäs siinä..
- Mitä teet kotona kun kukaan ei näe? : Olen..

VALHEELLISUUS:
- Teko, jota kadut? : Monia..
- Oletko lukenut toisen päiväkirjaa? : En..
- Mitä teet jos kuulet ystäväsi kumppanin pettävän häntä? : Kerron ystävälleni..
- Teko jota et uskaltanut tunnustaa äidillesi kuin vasta vanhempana? : Öö.. ei tuu just kyl mielee..
- Kutsuisitko hautajaisiin sen henkilön, joka on eniten vaikuttanut elämääsi? : Kyllä kai..

Soittaisitko häissäsi kappaletta, jota viimeisimpänä kuuntelit?
: En..

Harrastaisitko seksiä sen henkilön kanssa, ketä suutelit viimeisimpänä?
: Kyllä.. &lt;vink&gt;

Menisitkö naimisiin sen henkilön kanssa, ketä ajattelit ensimmäisenä herätessäsi tänään?
: En!!

Kertoisitko suurimman salaisuutesi henkilölle, jota halasit viimeksi?
: Juuh..

Muuttaisitko asumaan maahan, jossa kävit viimeksi?
: Noup!!

Laittaisitko koulukuvaasi samat vaattet jotka sinulla on nyt päälläsi?
: No e!

Söisitkö koko loppuelämäsi ruokaa, mitä viimeisimpänä söit?
: En...!!

Laulaisitko karaokessa kappaletta, jota viimeisimpänä lauloit?
: Tootkai:)

Löisitkö henkilöä, jonka takia viimeksi itkit?
: Hmm...ehkä erittäin vihaisena sais läpsyy kyl.
Suutelisitko henkilöä, jota viimeisimpänä ajattelit?
: Kyl.

Juupa juu...Tiistai 23.01.2007 13:01

A : you like to drink
B : Everyone wants you.
C : You are really silly.
D : You like to drink.
E : Damn good kisser.
F : You are dead sexy.
G : You never let people tell you what to do.
H : You have a very good personality and looks.
I : You Are Great in bed.
J : People Adore YOU!
K : You're wild and crazy.
L : Everyone loves you.
M : best kisser ever.
N : You like to drink.
O : Awesome kisser.
P : You are popular with all types of people.
Q : You are a hypocrite.
R : Fuckin crazy.
S : Easy to fall in love with.
T : You're loyal to those you love.
U : You really like to chill.
V : You are not judgmental.
W : You are very broad minded.
X : You never let people tell you what to do.
Y : Best g/f b/f anyone could ever ask for.
Z : Always ready.

K : You're wild and crazy
A : you like to drink
T : You're loyal to those you love.
J : People Adore YOU!
A : you like to drink

Joo-o.. Et semmottii.. &lt;virne&gt;

korealainen nimi :PKeskiviikko 03.01.2007 16:14


A- ka * B- zu * C- mi * D- te * E- ku * F- lu * G- ji * H- ri * I- ki * J-zu * K- me * L- ta * M- rin * N- to * O-mo * P- no * Q- ke * R- shi *S- ari * T-chi * U- do * V- ru * W-mei * X- na * Y- fu * Z- zi

Katja = mekachizuka &lt;virne&gt;

Hyvää Joulua!!Sunnuntai 24.12.2006 11:17

Hyvää Joulua Kaikille &lt;sydän&gt; ja Onnellista Uutta Vuotta &lt;hymy&gt;

Testimaailma x)Lauantai 23.12.2006 15:07

http://www.testimaa.com/index.php

Henkinen ikä = 26v &lt;virne&gt;
Amis = 22%
Hyvä ihminen = 78% &lt;hymy&gt;
Massateini = 26%
Tylsyystesti = 57% <totinen>

2pv jouluun :D .. ja mul on tylsää..!Perjantai 22.12.2006 22:08

Kummat on söpömpiä blondit vai tummat?
- oma Kulta on vaalea et se sit varmaa &lt;sydän&gt;

Inhoatko ketään tällä hetkellä?
- En.

Ikävöitkö ketään?
- En.

Oletko mustasukkainen?
- Nooh, kukapa ei joskus olis..

Mitä teet v.loppuisn?
- Oon Juhiksen kans ajelemas tai ryyppäämäs &lt;virne&gt;

Oletko hyvä koulussa?
- Omasta mielestäni juu..

Lempiaineesi koulussa?
- Matikka.. kai.. ei tuu just muut mielee.. on niin monia aineita

Mitä kouluaineita vihaat?
- Fysiikka, tietoyhteiskunta, kirjanpito välil

Oletko koskaan rakastunut ensisilmäyksellä?
- En mielestäni.. ihastunu ehkä enemmä

Mitä mieltä olet kaukosuhteista?
- Ei mun mielest toimi.. ei ainakaan mun kohdal..

Mitä mieltä olet irc-galleriasta?
- Galleria muiden joukos..

Onko sinulla kuvia ii2?
- On.

Jos on niin mikä nick?
- Katjuskainen^

Onko sinulla webkamera?
- On, mut en kyl kauheesti käytä

Onko sinulla ollut kuvia kauankin galleriassa?
- n. 2 vuot vähä pääl

Asuisitko mielellään maalla vai kaupungissa?
- Kaupungis

Lempieläimesi?
- Koira

Lempinumerosi?
- Empä kuule tiiä..

Keneen luotat parhaiten?
- Äitiin, Heiniin ja Juhikseen

Onko sinulla yhtään sellaista salaisuutta mitä ei kukaan muu tiedä kun sinä?
- Ei vissii

Kuinka aikasin menet yleensä nukkumaan?
- Koulupäivin about 22-23 ja v-loppuisin 2-4 aikaa

Kirjotatko runoja?
- En.

Lempivärisi?
- Sininen

Oletko matkustanut laivalla/minne?
- Olen.. Ruotsiin, vaikka en kyl käyny maissa ja sit Tallinnas

Horoskooppisi?
- Neitsyt

Millainen luonne sinulla on?
- Herkkä, iloinen, huumorintajuinen, lyhytpinna joskus..

Millasista elokuvista tykkäät?
- Fantasia, komediat, kauhu

Oletko koskaan liftannu?
- Juuh

Omistatko mitään kulkuneuvoa?
- pyörä? &lt;virne&gt;

Onko sinulla saldo puhelimessa?
- On

Jos ei, mikä on suurin laskusi?
- 75€ <totinen>

Viimeisin viesti minkä tänään olet saanut?
- En oo saanu tänään

Onko puhelimessasi turhia numeroita?
- Luultavimmi

Mitä sinulla on päälläsi juuri nyt?
- Housut, t-paita ja bolero

Mitä kaikkea yleensä teet kun oot koneella?
- Juttelen kavereitten kans meses, käyn galleriat läpi, pelaan nettipelejä..

Onko sinulla meseä? Jos on niin ossa?
- On, et saa! &lt;hymy&gt;

Mitä ajattelet juuri nyt?
- En mitään.

Paljonko kello on juuri nyt?
- 19.40

Ootko tehnyt montakin yhteisöö tähän mennessä?
- 3

Kuka soitti sinulle viimeksi?
- Marketta (Juhiksen äiti)

Kolme paikkaa joista minut löytää:
1. Kotoa
2. Koulusta
3. Juhikselta

Kaksi lempikirjaani:
1. Harry Potter ja Askabanin vanki
2. Harry Potter ja Puoliverinen prinssi

Olen..

[ ]Ala-asteella
[ ]Yläasteella
[ ]Lukiossa
[x]Amiksessa
[ ]Jossain muussa

[x]blondi
[ ]Brunette
[ ] Punapää
[ ] Jokin muu :D

[ ]Alle 150 cm
[x]150-160 cm
[ ]160-170 cm
[ ] Yli 170 cm

[ ]Pitkähiuksinen
[ ]Lyhythiuksinen
[x]Puolipitkähiuksinen
[x]Kiharahiuksinen
[ ]Suorahiuksinen

Omistan:
[x]Nokian kännykän
[]Siemensin kännykän
[ ]Jonkin muun kännykän

[x]Poikaystävän
[ ]Tyttöystävän
[x]Pikkuveljen
[ ]Pikkusiskon
[x]Isoveljen
[ ]Isosiskon
[ ]Äitipuolen
[ ]Kaksoissisaren
[ ]Bestiksen
[ ]Oman asunnon
[ ]Oman tietokoneen
[x]Oman teeveen

Pidän:
[ ]O.C:stä
[ ]24:stä
[x]C.S.I :stä
[ ]Huippumalli Haussa -ohjelmasta
[x]Salkkareista
[ ]Lostista
[ ]Diilistä
[ ]Selviytyjistä
[ ] Everwoodista
[ ]Mean Girlsistä
[x]Titanicista
[x]Kaunasta
[ ]Nemoa etsimässä -elokuvasta
[ ]Notting Hillistä
[ ]Kissoista
[x]Koirista
[ ]Hevosista
[ ]Liskoista
[ ]Papukaijoista
[ ]Kaloista
[ ]Marsuista
[ ]Hamstereista
[ ]Hiiristä
[ ]Rotista
[x]Lähes kaikista eläimistä
[x]Pojista
[ ]Tytöistä
[x]Lapsista
[x]Keväästä
[x]Talvesta
[x]Syksystä
[x]Kesästä
[ ]Hiihtämisestä
[x]Lentopallosta
[x]Luistelusta
[ ]Jalkapallosta
[ ]Kilpajuoksusta
[ ]Pituushypystä
[x]Laulamisesta
[x]Tanssimisesta
[x]Lukemisesta
[x]Pianonsoitosta
[ ]Kirjoittamisesta
[x]Piirtämisestä

Mielestäni:
[ ]Paris Hilton on kauneuden perikuva
[ ]Ei, vaan rumuuden
[ ]Green Dayn laulaja on söpö
[ ]Natasha Bedingfield on hyvä
[x]Britney Spearsilla menee jo vähän yli
[x]Suomessa on ihana asua
[ ]Ranska on kaunis maa ja kieli
[ ]Lontoo on mahtava kaupunki
[ ]Englannin kieli on helppoa
[ ]Ruotsi on hyvä maa
[ ]Ruotsalaiset on ärsyttäviä
[x]Musta väri vaatteissa tekee ihmisestä synkän ja surullisen näköisen
[x]Keltainen on ihanan pirteä väri
[ ]Punainen on kaunein väri
[x]Sininen väri antaa rauhallisen olon
[x]Harmaa on ruma väri
[ ]Oranssi on kaikkein hienoin väri

Olen horoskoopiltani:
[ ]Kauris
[ ]Vesimies
[ ] Kalat
[ ]Oinas
[ ]Härkä
[ ]Kaksonen
[ ]rapu
[ ]leijona
[x]Neitsyt
[ ]Vaaka
[ ]Skorpioni
[ ]Jousimies

Luonteeltani olen:
[x]Puhelias
[x]Ujo
[ ]Itsenäinen
[x]Seurallinen
[x]Tulinen
[x]Rauhallinen


OLEN..
[ ]Soittanut hätänumeroon
[x] Nukkunut pommiin
[ ] Syönyt muurahaisen
[x] Värjännyt hiukset
[x] Ollut blondi (siis olen)
[x] Tehnyt läksyt kunnolla
[ ]Saanut 4:n
[ ]viskonut omenia
[x]Ratsastanut
[ ] Ollut putkassa
[ ] Nukkunut roskiksessa
[x] Tehnyt rikoksen (yrittäny pölliä kaupasta, pieni rike vaa &lt;kieli&gt;.. ollu nuori ja tyhmä)
[x] Paiskonut tavaroita
[ ]Kuunnellut Himiä
[ ]Värjännyt hiukset yli 20 kertaa
[x] Lintsannut
[ ] juonut kusta
[x] Nukkunut tunnilla
[ ] Käyttänyt huumeita
[ ] Ollut lentokoneessa
[ ] Muuttanut
[x] Tilannut tuotteita netistä
[ ] Tehnyt yli 100:n euron kännykkä laskun
[ ] Seonnut Marilyn Mansoniin
[x] Ollut haastattelussa
[ ] saanut turpaansa
[x] Soittanut kitaraa
[ ]Varastanut posteja laatikosta
[ ] Lyönyt vetoa
[ ] Poseeranut alasti
[ ] Leikkinyt aidoilla hämähäkeillä
[ ] Yöpynyt hotellissa
[ ] Oksentanut matolle
[x] Lukenut seiskaa
[x] Pelannut Harry Potteria
[ ] Vittuillut vanhemmille
[ ] Väärentänyt poissaolo lappuun nimen
[x] Juossut pakoon ampiaisia
[x] Pyytänyt anteeksi
[ ] Istunut koneella jopa 14h putkeen
[ ] Soittanut pilapuheluja
[x] Vihannut räppäreitä
[x] Soittanut väärään numeroon
[x] Nukkunut sohvalla
[ ] Nukkunut puun alla
[x] Ollut sairaalassa
[x] Valvonut koko yön
[x] Juossut alasti ulkona
[x] Käynyt avannossa
[ ] Hypännyt ikkunasta ulos
[ ] Paskonu housuihin yli 10v.
[ ] pudonnut hevosen selästä
[ ] Omistanut hämähäkin
[x] Saanut 10:n kokeesta (amikses 5)
[x] Leikannut hiuksiansa
[x] Kiroillut ruokapöydässä
[x] Polttanut levyjä
[x] Harrastanut liikuntaa
[x] Seurustellut yli 20-vuotiaan kanssa (ja seurustelen yhä)
[ ] Karannut kotoa
[x] Näytellyt
[x] Nukkunut päivällä
[x] Käynyt ulkohuusissa
[x]Ostanut tupakkaa
[ ] Polttanut talon/pientalon
[x] Grillannut
[ ] nähnyt teurastettuja sikoja
[x] Ollut Linnanmäellä
[x] Uskonut horoskooppeihin
[x] Tuhlannut yli 50 euroa rahaa samalla kertaa
[ ] Käyttänyt vanhempien korttia
[x] Ajanut autoa
[ ] Syönyt matoja
[ ] Raiskannut
[ ] Hyppinyt katolla
[ ] Eksynyt ostoksilla
[x] Matkustanut junalla
[x] Nukkunut bussissa
[ ] Tekstannut mtv3 chattiin
[x] Itkenyt uneen
[ ] Ratsastanut aasilla
[ ] Oksentanut lautaselle
[x] Käyttänyt sukkahousuja
[x] Selaillut kaupan lehtiä
[ ] katkaissut luita
[ ] Lukenut siskon/veljen viestit
[ ] Ostanut huumeita
[x] Vaihtanut vauvan vaipat
[ ] Imenyt verta
[ ] Pyörtynyt
[ ] Pelotellut ihmisiä
[ ] Nukahtanut tietokoneen ääreen
[x] Harrastanut tanssia
[x] Ollut vesirokossa
[ ] Perustanut bändin
[x] Puhdistanut wc-pönttöä
[x] Käynyt Puuhamaassa
[ ] Tanssinut napatanssia
[x] Juonut Hyla-maitoa
[x] Hengittänyt heliumia
[ ] Koskettanut käärmettä
[ ] Juonut venäläistä valkoviiniä
[x] Juonut Humalaan
[ ] Laskenut pulkalla katolta
[ ] Pelannut kännykällä kirkossa
[x] Nähnyt kaupassa julkkiksen
[ ] Ollut puolukassa
[x] Liftannut (josksu pienempänä ku eksyttii iitan kaa enäjärvel)
[ ] Käynyt navetassa
[ ] Hypännyt benjihyppyä
[x] Laulanut mikrofoniin
[ ] Astunut lehmän paskaan
[x] Tykännyt The Rasmuksesta
[x]Täyttänyt 14 vuotta


Oletko mustasukkainen?
- Joskus

Jos saisit valita haluaisitko lapsesi olevan tyttö vai poika?
- Poika

Mistä elämässäsi pidät vähiten?
- Jaa-a

Mistä elämässäsi pidät eniten?
- Elämisestä täysillä

Mistä elämässäsi tunnet suurinta kiitollisuutta?
- Et saan elää

1. Millainen on olosi nyt?
- Hyvä

2.Mikä biisi soi tällä hetkellä?
- Ei mikään

3.Paljon kello on?
- 20.07

Käytkö suihkussa joka päivä?:
- En

Onko sinulla tatuointeja:
- Ei, mut aijon kyl ottaa &lt;virne&gt;

Lävistyksiä:
- Ei oo, oli nenäs joskus

Kärsitkö matkapahoinvoinnista?
- En

Häävii... :DLauantai 25.11.2006 12:02

Satutko muistamaan, milloin rekisteröidyit gallerian käyttäjäksi? Tietokannan syövereistä löytyykin tieto! Päivämäärä oli 27.8.2004. Käyttäjänä olet ollut noin 2 vuotta ja 2 kuukautta. :)

Mä kysyn ja Sä vastaat! =)Tiistai 21.11.2006 19:53

01. Kuka olet?
02. Olemmeko ystäviä?
03. Koska ja miten tapasimme?
04. Oletko ihastunut minuun?
05. Pussaisitko minua?
06. Anna minulle lempinimi, ja kerro miksi valitsit juuri sen?
07. Kuvaile minua yhdellä sanalla
08. Mikä oli ensivaikutelmasi minusta?
09. Oletko edelleen samaa mieltä?
10. Mikä muistuttaa sinua minusta?
11. Jos voisit antaa minulle mitä tahansa, mitä se olisi?
12. Miten hyvin tunnet minut?
13. Koska näimme viimeksi?
14. Halusitko joskus kertoa minulle jotain, mitä et ole pystynyt kertomaan?
16. Mikä väri sinulla tulee minusta mieleen ensimmäisenä ja miksi?
17. Luonteeltani olen mielestäsi..?
18. Minkälainen suhde meillä on?
19. Kuinka tärkeä olen sinulle asteikosta 4-10? ja miksi?
20. Kerro jokin yhteinen muistomme?
21. Mistä pidät minussa?
22. Jos riitelisimme, mistä se johtuisi?
23. Koska viimeksi näimme?
24. Mikä biisi kertoo eniten musta

[Ei aihetta]Tiistai 21.11.2006 19:51

ota kännykästäsi 25 yhteystietoa ensimmäisestä lähtien,valitsemalla vain JOKATOISEN. Laita ne järjestykessä tähän (Älä katso allaoleviin kysymyksiin enneenkuin kirjoitat ne!):


1. Anna
2. Anne Kummi
3. Anu
4. Carita
5. Emppu Pemppu
6. Essi V.
7. Hansu
8. Heinin Lauri
9. Hellevi
10. Henna S.
11. Hessu-setä
12. Iita
13. Iitan Juha
14. Iskä
15. Janette S.
16. Joanna V.
17. Jonna A.
18. Juha-Setä
19. JuHiZzn Koti
20. Korppu
21. Laine Astra
22. Marianne
23. Marika T.
24. Marissa
25. Meta

Älä selaa alaspäin ennenkuin olet täyttänyt edellisen jutun! :D


Vastaa näihin:


01. Kuinka kauan olet tuntenut numero 7? - Öö.. Olisko noin vuoden verran..
02. Mitä sinulle tulee ensimmäisenä mieleen 2? - En oo nähny pitkään aikaan &lt;suru&gt;
03. Sopisivatko 3 ja 9 yhteen? - Heh &lt;virne&gt; Ei oikee!
04. Polttaako 11? - Viimeks ku näin ni poltti..
05. Kuvaile 5 kahdella sanalla: - Öö.. jos jätän välii..
06. muistuttavatko 6 ja 7 toisiaan? - Eivät
07. Mistä sait 1 numeron? - Häneltä itseltään.. &lt;hymy&gt;
08. Luotatko 9? - Luotan
09. Mitä tekisit josset olisi koskaan tavannut 8? - En oikee tiä...
10. Onko 10 varattu? - Öö.. ei vissii..
11. Pitääkö 4 sinusta? - Luulisin ainaki &lt;hymy&gt;
12. Pidätkö sinä 12? - Juuh..
13. Paras puoli 13? - Jaa-a ku en oikee hyvi tunne..
14. Mitä 14 mahtaa juuri nyt tehdä? - On puutöissä
15. Kirjoita 15 nimi silmät kiinni. - janette S,
16. Mitkä ovat 16 nimien alkukirjaimet? - ÖÖ..
17. Onko 17 hyvä koulussa? - USkoisin.. en oikein osaa paremmi sanoa..
18. Miten tunnet 18? - Juuh.. sehä o mun setä &lt;virne&gt;
19. Oletko ollut ihastunut 19? - Olen henkilöön, mut ne kotiin &lt;kieli&gt;
20. Onko 20.lemmikkiä? - Ei.. tai no äitin ja isän tykönä on..
21. Missä 23 asuu? - Tommilantiellä, Musassa
22. Oletko itkenyt 25 nähden? - Öö.. en muistaakseni
23. Minkä merkkinen kännykkä 21 on? - Öö.. en tiädä sen merkkiä.. Nokia vissii
24. Onko 22 kuvia Galleriassa? - Ei mun tietääkseni
25. Missä tapasit 24? - Kaverien tykönä..