IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Iltapäivälehdet, you've done it again!Keskiviikko 10.09.2008 20:49

Selasimpa tässä tylsistyneenä Iltalehden sivuja ja tämä särähti PAHASTI silmään:


"SATANISTIKANNIBAALIT TAPPOIVAT NELJÄ TEINIÄ!"

(mun reaktio: jahas, taas on sekoitettu saatananpalvonta ja satanismi)

Jatkoin lukemista ja huomasin olevani oikeassa:

"Uhrit olivat kaikki 16-17-vuotiaita goottinuoria, joista kolme oli tyttöjä ja yksi poika. Saatananpalvojien joukko houkutteli heidät syrjäiselle kesämökille lähellä Volgajokea ja jä uotti heidät siellä humalaan. Sitten jokaista uhria puukotettiin rituaalinomaisesti 666 kertaa."


Voi vitun ääliöt, nyt tässä käy tietysti niin että gootit yhdistetään saatanpalvontaan samoin kuin satanismi kun kummallakaan ei ole mitään tekemistä saatananpalvonnan kanssa.
Siks toisekseen, noi rituaalit lähinnä huvittivat mua.

Suosittelen lämpimästi jos ette tiedä mitä satanismi on:
http://www.pakanaverkko.fi/uskonnoista/satanismi

(joo, en osaa laittaa linkkejä mutta vittuako siitä, kattokaa Wikipediasta jos ette tota voi kopioida)


Vielä sitten päivän moraalisaarna kaikille tr00hevarisaatananpalvojille:
Tuossa ei ole mitään järkeä eikä se ole hauskaa kenestäkään, älkääpä leikkikö tommosia leikkejä. Sitä paitsi saatananpalvonta on kristinuskoa (tavallaa) että jos yritätte kapinoida, älkääpä uskoko Saatanaankaan.
Onhan se varmaan kiva leikkiä jotain uhrileikkejä ja tehdä taikoja mutta HERÄTKÄÄ PAHVIT!!! Mikä oikeus teillä on uhrata toisia IHMISIÄ tai ELÄIMIÄ? Jos haluatte verta juoda niin purkaa vaikka poskianne -.-'


Huoh, saimpas sen ulos. Iltapäivälehdillä on kyllä paha tapa yleistää.. Voisi luulla että kaikilla muslimimiehillä on useita vaimoja vaikka ei näinkään ole. Hohhoijaa...

Niin, ja miksi muuten sitten suutuin: Koen itse ajattelavani jokseenkin satanistisesti. Ja ei, se ei johdu kuuntelemastani musiikista eikä vaatteista vaan siitä mitä satanismi edustaa. Lukekaapa se teksti niin tajuatte. Joskus sitä kyllä toivoo että aatteen nimi olisi joku muu kuin satanismi vaikka tiedostankin sen olevan tavallaan ironiaa kristinuskoa ja sen tapaa kahlita ihmisen luonnolliset vietit "syntinä" kohtaan.

Että näin, maybe you get my point

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.