IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Ei näin.Maanantai 23.02.2009 21:37

http://www.iltasanomat.fi/urheilu/uutinen.asp?id=1653705

Hyvin epäkunnioittavaa käytöstä. Vielä säälittävämpää jos Jens Lehmann ei osaa hävetä ja tajua miten ala-arvoista hänen käytöksensä on ollut.

"Respect your enemies." - Sun Tzu

Jos ihminen on mielestäsi sen arvoinen, että olet valmis taistelemaan hänen kanssaan samalla kentällä samoilla säännöillä yhdenvertaisissa olosuhteissa, silloin olet velkaa hänelle kunnioituksesi.
Tämä on samalla itsensä kunnioittamista. Jos et kunnioita jotakin henkilöä, silloin hän ei ole myöskään sen arvoinen että ottaisit yhteen hänen kanssaan. Yhteenotto on aina merkki siitä että pitää selvittää kumpi on parempi, koska henkilöt ovat niin tasavertaisia ettei se selviä ilman yhteenottoa.
Jos tiedät olevasi jossain ylivertainen, miksi edes ottaa yhteen asian tiimoilta? Selvästi heikomman vastuksen lyöminen ei kerro muusta kun heikkoudesta ja pelkuuruudesta. Jos tiedät että toinen on ylivertainen, miksi nolata itsensä häviämällä, joka vaan alleviivaa asian?

Joten yhteenotto on jo merkki tietynasteisesta tasavertaisuudesta, ja siksi vastustajaa tulisi kohdella tilanteen vaatimalla kunnioituksella.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.