IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Kaarina HazardTiistai 19.01.2010 16:51

Todellakin Hazard (a situation that poses a level of threat to life, health, property, or environment). Nyt pääsiin lukemaan sen artikkelin mistä kohu on peräisin.

http://www.iltalehti.fi/kolumnistit/2010011310917932_k9.shtml

No johan... Kaarina käyttää Halmeesta sellaisia sanoja kun vitsi, möhkäleen muotoinen kotieläin, niskamakkara, mulli, sikaniska, elukka ja katastrofi. Niinkun se ei olisi tarpeeksi, hän on onnellinen sitä että tämä elukka tajusi kuolla pois.

Ymmärrän että Kaarina on yrittänyt kritisoida ihmisten ja median tekopyhyyttä Halmeen kohdalla, mutta minun piti lukea teksti kolmeen kertaan ja jättää muutamia voimakkaita sanoja huomioimatta ennen kun sain kaivettua hänen tarkoituksensa tekstin sisältä.

Tässä on nyt ongelmana kaksi asiaa. Toinen on ettei ole hyvän maun tapaista mollata kuollutta miestä tuolla tavalla. Vaikka tekstiasu ei ole tarkoitettu siten että Kaarina itse sanoisi näin, niin silti. En mollaisi edes Stalinia tai Hitleriä tuohon malliin, ja he tekivät vähän enemmän tuhoa kun Halme. Ainoastaan pedofiili ansaitsee tuollaisen määrän paskaa.
Sen lisäksi en ymmärrä miten joltakin ihmiseltä voi puuttua yleinen kunniakäsitys ja ihmisyyden kunnioitus noin täydellisesti. Jos on jotain henkilökohtaista ihmistä vastaan, asia pitää sanoa päin naamaa ja silloin kun ihminen on vielä elossa. Kuolleen kimppuun käyminen on raukkamaisempaa kun vastasyntyneen potkiminen. Vastasyntynyt voi edes huutaa apua, kuollut ei.

Toinen ongelma on se, että tuon kirjoituksen tekstiasu on itsessään täysin alatyylistä. Tuon luettuani en yhtään ihmettele kantelujen määrää. Asiat voi tehdä hyvällä tai huonolla maulla, mutta tämä on kirjoitettu erittäin huonolla maulla.

Puhumattakaan siitä että olisi hyvä suoda omaisille suruaika. Ottaen huomioon että kirjoitus julkaistiin iltapäivälehdessä.

Kuten Päivi Lipponen asiasta kommentoi:

"Asiat voivat riidellä, mutta ihmistä ja ihmisyyttä on aina arvostettava. Ihmisarvoa ei saa polkea, vaikka tämä tuppaisi ajattelemaan eritavoin kuin itse tekee."

"Näkisin, että ihmisyyteen kuuluu myös kyky tuntea myötätuntoa ja empatiaa surevaa ihmistä kohtaa, kuten vainajan omaisia kohtaan."

Älä yritä liikaa Kaarina, et ole niin hyvä kirjoittaja. Menee vaan käsille, niin kun meni tämäkin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.