IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Hui kamala! Karvoja pihvissä!!Tiistai 30.08.2011 11:41

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2011082914274750_uu.shtml

No voi helvetti... Eikö ko. henkilö tajua että se loppupihvi on tuota samaa tavaraa, mutta se on vaan jauhettu tunnistamattomaksi?!

Einespihvit sisältää laadukkaammaksi tavaraksi kelpaamattomat osat, eli ihoa, karvoja, jänteitä ym. Jos te haluatte lihaa teurasjätteen sijasta, niin älkää hyvät ihmiset ostako einespihvejä.

Sucker PunchMaanantai 29.08.2011 10:41

Oli muuten helvetin hyvä leffa. Ostan itselleni ensi tilassa. Odotukset oli melko alhaiset, mutta sieltä paljastuikin helmi. Yllätti.

Trailer 1:
http://www.youtube.com/watch?v=G68fHZig9nA
Trailer 2:
http://www.youtube.com/watch?v=KrIiYSdEe4E

Näiden perusteella ei ollut paljon odotettavissa. Mutta itse tarina paljastui varsin hyväksi psykologiseksi selviytymistarinaksi.

"You have all the weapons you need. Now fight!"

Visuaalisesti elokuva on täydellinen. Pienet yksityiskohdat kuvaavat tunnetiloja täydellisesti. Itse tarina kuvaa erittäin hyvin ja todenmukaisesti sitä, miten masentuneen ihmisen mieli toimii kun se on ajettu nurkkaan (been there). En juurikaan löydä elokuvasta huonoja puolia. No... paitsi ehkä yhden.

Ihmiselle joka ei ole kokenut tuota vuoristorataa, elokuva voi mennä ohi ja siinä voi tippua juonessa kärryltä. Myöskään visuaalinen maailma ei välttämättä iske ihan samalla tasolla.

Mutta jos osaa ajatella laatikon ulkopuolelta ja vapauttaa mielensä, elokuva on hieno kokemus. Ainakin toivon että muillakin on niin jännää kun minulla oli.

"Who honors those we love for the very life we live?, Who sends monsters to kill us?, and at the same time sings that we will never die., Who teaches us whats real?, and how to laugh at lies?, Who decides why we live and what we'll die to defend?, Who chains us?, and Who holds the key that can set us free... It's You!, You have all the weapons you need., Now Fight!"

Äidinkieltä teineille...Keskiviikko 24.08.2011 11:22

niin että nekin pirut tajuaa sitä:

"Äikänope täällä hei! Substantiivi on se sana, jonka jälkeen voi lisätä "perkele", kuten äijänperkele, autonperkele. Adjektiivi on sana jonka eteen lisätään "paskan", kuten paskantärkee, paskanhailee. Verbi on sana, jonka jälkeen lisätään sanat "ihan sikana". Nyt voi pennunperkeleet päntätä ihan sikana paskanhaileeta kieliopinperkelettä. Yhdyssana on sellanen jonka väliin EI voi laittaa "vittu". Niin kuin "yhdysvittusana". Ei käy. "Kuormavittuauto". Ei käy. "Aivan vitun ihana". Käy."

Jos se tällä alkaisi mennä jakeluun.

Synteettisestä tehty orgaaninen cover.Torstai 18.08.2011 14:54

Musiikissa siis.

100% Synteettisesti tehty versio:


Ja naisen laulama "cover" siitä:


Ja vaikka naisen äänessä ja laulamisessa ei ole mitään vikaa, pidän silti alkuperäisestä, eli tietokoneella tehdystä O_o

初音ミクの音楽Torstai 18.08.2011 11:32http://yle.fi/uutiset/terveys_ja_hyvinvointi/2011/08/tutkimus_aivot_tunnistavat_korvavalon_2782793.html

Tämä on yksi ihmeellisimpiä yllätyksiä mitä tänä vuonna on tullut, ja luulen että tulee jäämään sellaiseksi vaikka vuotta on vielä jäljellä. Valohoito kun perustuu ihan silmien valoaistimuksen vaikutuksiin ja on siten ihan todistettu juttu, niin tietysti siihen verrattuna korvien kautta saatava valohoito on huuhaata. Eihän korvat aisti valoa daijut! Ja vaikka se menisi suoraan aivoihin se valo, niin ei aivot voi astia sitä.

Paitsi että näemmä voi, ja vieläpä niillä alueilla mihin masennuksen lääkehoito yleensä kohdistuu.

Jos jatkotutkimukset todella tukee tätä tutkimusta, niin ko. firma on (käsittääkseni vahingossa) tehnyt masennushoidossa läpimurron.

WTF?!?!Keskiviikko 03.08.2011 16:58

Tiedän tältä kylältä pari 15v. mopotyttöä jotka vetäisi tuon radan keula pystyssä kunnialla läpi. Miksi kaikki surkimukset on otettu tuonne?!? Vai onko tämä joku piilokamerajuttu, joka meni minulta vaan ohi?

Biologinen prosessori koeputkessa.Maanantai 25.07.2011 18:22

http://www.sciencedaily.com/releases/2011/07/110720142501.htm

Nyt alkoi mennä scifiksi. Syntetisoitu toimiva interaktiivinen hermoverkko O_o

Conan (14 years old) versus picts.Torstai 21.07.2011 12:21

Nooan arkki uudelleenrakennettu.Torstai 23.06.2011 12:50