IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Blood Stain Child - ElectricityMaanantai 26.09.2011 20:34

Japanilaista Trancemetallia:

Päivän musiikkiannos Vol IITorstai 22.09.2011 12:01


Päivän musiikkiannos Vol ITorstai 22.09.2011 12:01


4D: SeksirobottiKeskiviikko 14.09.2011 14:10

Eilen tuli dokumentti, jota en katsonut, mutta ajattelin katsoa tänään. Menin nelosen sivuille ja kun ikkuna avautui, kommentit hyppäsivät silmilleni. Suurimmalla osalla oli sama viesti: Sairasta!

Onko? Ajatelkaahan kokonaisuutta ja loppuun asti.
Meillä jokaisella on tarve rakastaa ja tulla rakastetuksi. Jokaisella ei ole mahdollisuutta siihen. Entä jos teknologia pystyisi tarjoamaan edes imitaation siitä?Nykyään tämä ei ole vielä mahdollista, mutta lähitulevaisuudessa voi olla. Ihmiset menee koko ajan lähemmäs koneita, ja koneet lähenee ihmistä. Luulen että tulen näkemään vielä sen päivän kun näitä kahta on vaikea erottaa toisistaan.

ACT NOW-Konferenssi.Tiistai 13.09.2011 13:24Ok tullaan :p
Eihän tästä ole kun kymmenen kilometriä Joensuu Areenalle. Tännekin on näemmä saatu ihan elämää O_o Tosin tästäkin tapahtumasta sain kuulla jostain aivan muualta kun Joensuun suunnalta. Mikä tässä kaupungissa on kun missään ei ikinä kerrota mitä täällä tapahtuu :(

Hui kamala! Karvoja pihvissä!!Tiistai 30.08.2011 11:41

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2011082914274750_uu.shtml

No voi helvetti... Eikö ko. henkilö tajua että se loppupihvi on tuota samaa tavaraa, mutta se on vaan jauhettu tunnistamattomaksi?!

Einespihvit sisältää laadukkaammaksi tavaraksi kelpaamattomat osat, eli ihoa, karvoja, jänteitä ym. Jos te haluatte lihaa teurasjätteen sijasta, niin älkää hyvät ihmiset ostako einespihvejä.

Sucker PunchMaanantai 29.08.2011 10:41

Oli muuten helvetin hyvä leffa. Ostan itselleni ensi tilassa. Odotukset oli melko alhaiset, mutta sieltä paljastuikin helmi. Yllätti.

Trailer 1:
http://www.youtube.com/watch?v=G68fHZig9nA
Trailer 2:
http://www.youtube.com/watch?v=KrIiYSdEe4E

Näiden perusteella ei ollut paljon odotettavissa. Mutta itse tarina paljastui varsin hyväksi psykologiseksi selviytymistarinaksi.

"You have all the weapons you need. Now fight!"

Visuaalisesti elokuva on täydellinen. Pienet yksityiskohdat kuvaavat tunnetiloja täydellisesti. Itse tarina kuvaa erittäin hyvin ja todenmukaisesti sitä, miten masentuneen ihmisen mieli toimii kun se on ajettu nurkkaan (been there). En juurikaan löydä elokuvasta huonoja puolia. No... paitsi ehkä yhden.

Ihmiselle joka ei ole kokenut tuota vuoristorataa, elokuva voi mennä ohi ja siinä voi tippua juonessa kärryltä. Myöskään visuaalinen maailma ei välttämättä iske ihan samalla tasolla.

Mutta jos osaa ajatella laatikon ulkopuolelta ja vapauttaa mielensä, elokuva on hieno kokemus. Ainakin toivon että muillakin on niin jännää kun minulla oli.

"Who honors those we love for the very life we live?, Who sends monsters to kill us?, and at the same time sings that we will never die., Who teaches us whats real?, and how to laugh at lies?, Who decides why we live and what we'll die to defend?, Who chains us?, and Who holds the key that can set us free... It's You!, You have all the weapons you need., Now Fight!"

Äidinkieltä teineille...Keskiviikko 24.08.2011 11:22

niin että nekin pirut tajuaa sitä:

"Äikänope täällä hei! Substantiivi on se sana, jonka jälkeen voi lisätä "perkele", kuten äijänperkele, autonperkele. Adjektiivi on sana jonka eteen lisätään "paskan", kuten paskantärkee, paskanhailee. Verbi on sana, jonka jälkeen lisätään sanat "ihan sikana". Nyt voi pennunperkeleet päntätä ihan sikana paskanhaileeta kieliopinperkelettä. Yhdyssana on sellanen jonka väliin EI voi laittaa "vittu". Niin kuin "yhdysvittusana". Ei käy. "Kuormavittuauto". Ei käy. "Aivan vitun ihana". Käy."

Jos se tällä alkaisi mennä jakeluun.