IRC-Galleria

Vote 4 PedroTorstai 01.12.2005 00:31

Ehehe, tein taas löydön bileiden jäljiltä. Saunakiulusta löyty semmonen pimeessä kiiltävä muovitähtönen joita oon liimaillu mun näyttöön. Arvoitus sinänsä miten se on sinne joutunu, sauna toisessa päässä koko taloa. Mut se oli vaan niin söpöä.

Oli taas melko hervoton päivä. Curiessa tapahtu jengillä varmaan pahin repeäminen ikinä ja muutenkin saatiin sähellettyä. Maissi paukkas kulisseihin kesken esityksen ja repi pelihousunsa. Onneks mulla oli hauskaa. Yleisö kyllä sattu vaan olemaan paskin ikinä. Martsarin yläasteelaiset on nyt todistetusti idiootteja.

Sitten katottiin leffailtapäivässä semmonen überkingi leffa ku Napoleon Dynamite. Ei ehkä taiteellisesti paras mahdollinen mutta nauroinpahan ainakin.

Showssa harjoteltiin meiän tajunnanräjäyttävää pipruesitystä. Repeen luultavasti nätyöksissäkin siinä vaiheessa kun Otto juoksee meiän discofever kujasta ja Ulla hakkaa sitä kaulimella. Saadaan muuten oikein söpöt pipruhameet jotka paljastaa meiän sulot maailmalle kaikissa jalanheitoissa.

Huomenna meen kahteentoista kouluun. Kolme lukuainetta koko jaksossa. Mä käytän vaan päälauseita O.o Ja niitäkin päin suomen kieliopin peräreikää.

Pull the tapeworm out of your ass, hey.Tiistai 29.11.2005 23:26

Njam, syön pizzaa ja kohta aion syödä muffinsin. Sitten kuuntelen hyvää musiikkia ja oon happy. Tai ainakin tyytyväinen.

Ja meikä pääsee HIFKin pikkujouluihin!!! Uu mama melkeen retkahdin kun Krista ilmotti. Nyt täytyy alkaa miettii mitä laittaisin sinne päälle. Viime vuonna oli vähän liikaa vaatetusta.

Viimoset street plussan ja jazzin harkat oli tänään ennen kenraalii. Ehkä mä en kuole sittenkään.

Ei oo kyllä mun juttuMaanantai 28.11.2005 23:50

Maijan kaa päätettiin yhden aikaan yöllä ettei mennä matikan kokeeseen. Uusinnat siis odottaa. Ollaan me rappiolla.

Läppärissä on se hyvä puoli, että samalla voi istua olkkarissa ja kattoa telkkaria<3 Laiskuuden huipentuma. Mut olin tanssiharkoissa tänään joten tää on sallittua.

Sit mää vaan häpesinMaanantai 28.11.2005 00:35

Voi jumankeka mitä settii tuli eilen. Niinhän se menee että joka bileissä täytyy olla vähintään se yks ördääjä. Eilen se olin sitten minä.

Nyt hävettää kyllä lievästi, mut onneks mul on niin kivoi kavereita jotka tietää mitä huonovointinen ihminen tarvii (ainakin paljon cipsii). En ees siivonnu yhtään kehähäh.

Mulla ei edelleenkään oo nettiä ja oon lukenut nolla minuuttia matikankokeeseen. Tiptap.

RaukkaTorstai 24.11.2005 20:19

Voi könö mun nettijohto meni rikkipoikki. Täytyis hakee toinen jostain varaston perukoilta enkä millään kykene siihen. Niimpä pölläsin faijan läppärin ja lukkiuduin huoneeseeni(tää on niin hieno kapistus ettei tarvi mitään johtoja). Paha vaan etten oikein osaa käyttää tätä näppistä.

Oon siivonnu ja vaihdellu vähän julisteita seinille. Tämmönen kunnon teinitytön huone tää on aina ollu ja tulee aina olemaan. Noi runojulisteetkin ollu mulla varmaan jostai kolmannesta asti.

Kehähä bilsa huomenna enkä vaan osaa. Luojan haltuun.

Come chill with da bestKeskiviikko 23.11.2005 22:08

Auuu sattuu jalkoihin. Tanssinu noilla koroilla pitkään aikaan ja sen kyllä huomaa. Onneks näytöksiin vielä muutama viikko niin ehdin tottua.

Iskä ehdotti et muuttaisin sen kaa Helsinkiin. Totta helvetissä muutan jos se oli tosissaan. Mun ruikuttamiset alkaa ehkä sittenkin tuottaa tulosta. Hankalan kakaran esittäminen on selkeästi kannattavaa.

...Tiistai 22.11.2005 15:45

Poistin kanavia mun listalta kun en oo käyny niissä pitkään aikaan enkä varmaan enää tuu käymäänkään. Noilla jäljelle jääneillä on vielä toivoa.

Ihan siltä varalta et kiinnosti.

MiuTiistai 22.11.2005 15:43

Blöää, en jaksanu mennä ilmasutaitoon joten tulin kotiin. Attelin nukkua vähän ennen tanssiin lähtemistä. Oon ihan kusessa kun oon ton tyhmän Curien takia joutunu olee niin paljon pois. Onneks mun sisäinen poro pitää mut pinnalla.

Hihi teen näille digitaalista (rölölöö g ei toimi kunnolla>_>) kutsukorttia lauantain pikkujouluihin :D En enää ees oo varma ketä kaikkii sinne on tulossa. Pikkujuttu.

Mulla itelläni ei oo tonttulakkii! Katastrofaalista!
Koulussa oli pahaa nakkisoossia joten ostettiin Sadun ja Maijan kanssa kana ja pisteltiin se :D Se on pitäny toteuttaa monta kertaa ennenkin.

Miljoona asiaa tehtävänä ennen lauantain bileitä. Onneks jengi on jo nyt ihan tulessa niin innostun itekkin. Persiistä vaan tuo lauantai koulupäivä.

MC meni sanoisinko todella huonosti tänään. Alkaa ja nyppimään koko näytelmä. Ja se muuten oli kapellimestari prkl.

Näin muuten sunnuntaina Liekehtivän pikarin. Huomattavasti parempi kuin edelliset. Oli vaan tiivistetty liikaa, jäi niin paljon dialogeja puuttumaan.

Minkä ikäsii noi kukat on?Sunnuntai 20.11.2005 02:07

Maija sano et tää päiväkirja on teinien hommaa :<<< en puhu sille enää ikinä. tai ainakaan yhteen päivään.

käytiin katsomassa corpse bride ja se oli just niin hyvä kuin odotinkin. mielenterveys meinas mennä matiaksen ja kristan kanssa. no okei, oikeesti mä nautin niiden hehkeestä seurasta.

"vartija virkapuvussa!"