IRC-Galleria

Blogi

- Vanhemmat »

[Ei aihetta]Sunnuntai 14.05.2006 02:32

Kuntoilu ja kävelyt ovat jatkuneet ihan hyvällä menesyksellä..

Olen kotona käymässä nyt. Olen tehnyt täällä erilaisia raskaita fyysisiä töitä, enkä ole pahemmin sen takia jaksanut tänne kirjoitella.

Syömistä olen koettanut vähentää, tehdä siitä säännöllisempää ja syödä aina vähemmän kerralla. Kunhan menen tornioon ylihuomenna näkyy onko se tuottanut tuloksia (siellä on puntarini)

Kuntoilu voi olla myös kärsimystä :PLauantai 06.05.2006 03:48

PERJANTAI:
Kauan odottamani rullaluistimet tulivat vihdoinkin tänään. Kävin ostamassa kypärän ja tarvittavat suojat intersportista. Luistelu oli aivan hirvittävä kokemus, en luistellut kuin vajaa puoli kilometriä. Jalkani ovat ihan muusina. Luistimet olivat siis liaan pienet. Ei auta kuin palauttaa ne, ja hankkia isommat !

Ruokana tänään oli taas kiinalaista. Riisiä,vähän makaroonia, PAALJON vihanneksia, vajaa 200g sianlihasuikaleita ja ruokajuomana vettä. Mitään leipää en ole syönyt nyt moneen päivään. Ehkä lisään ruokavaliooni ruisleipää.

Kävelyä taasPerjantai 05.05.2006 03:26

TORSTAI:
Tänään kävin taas kävelyllä. Kävelin noin 2 kilometriä. Söin tänään ja eilen riisiä, tänään lihan ja vihannesten kanssa. Ruokajuomana minulla oli paljon vettä. Join molempina iltoina lisäksi yhden pullon olutta.

Oluen juonti täytyy jättää kokonaan pois, tosin en ole sitä pahemmin harrastanutkaan. Aluksi aion vaan entisestään vähentää sitä ja sitten kun aika on sopiva niin lopettaa sen kokonaan. Sen ei pitäisi olla kovinkaan vaikeata koska välillä menee useita kuukaisia etten juo olutta tai yleensäkään mitään alkoholipitoista ollenkaan.

Huomenna tilaamieni rullaluistimien pitäisi tulla. Ensi viikolla aion käydä ostamassa polkupyörän poliisin järjestämästä huutokaupasta.

Hikoilua pitkästä aikaaTiistai 02.05.2006 19:54

Aloitin tänään painoni pudottamisen ja treenaamisen. Kävin juuri kaverini luona ja sitten kaupungilla hänen kanssaan. Käveltyä tuli varmasti useita kilometrejä. Illalla aion vielä tehdä erilaisia venytys yms. harjoituksia

Ruokana tänään on riisiä 1x jauhelihapihvi ja paljon vettä.

TreenaaminenTiistai 02.05.2006 04:32

Päätin aloittaa taas kuntoilun ja salilla käymisen tosissaan. Koetan muistaa kirjoittaa tänne siitä miten se edistyy

Uusi kuvaKeskiviikko 26.10.2005 06:15

Lisäsin uuden kuvan
- Vanhemmat »