IRC-Galleria

Blogi

« Uudemmat -

Ron Paul Ron Paul <3 <3Tiistai 08.01.2008 16:46

Ron Paul ! Ron Paul :)

Tämä mies tulee olemaan USA:n presidentinvaalien suurin yllättäjä!
Hänen takanaan on jo nyt aivan käsittämättömän iso kansanliike ympäri maailmaa.
Tämä mies vastustaa mm. Irakin sotaa, valtion turhaa kontrollia ihmisistä turhaa säätelyä ja lakeja
monia kansainvälisiä organisaatioita ja sopimuksia niiden tehottomuutensa takia. Eikä hän todellakaan ole mikään isojen yritysten sätkynukke niin kuin kaikki muut huippuehdokkaat! Vaan hän on saanut rahoituksensa kampanjaan ihan tavallisilta amerikkalaisilta jotka uskovat häneen. Monet mediatahot yrittävät vaieta hänet kuoliaaksi FOX etunenässä. Ron Paulin kannattajat ovatkin aloittaneet laajan FOX Newsien boikotin sekä FOX:n sponsoreiden boikotoimisen. Vaientamisyrityksistä huolimatta, eivät mediajätit ole saaneet tätä miestä hiljaiseksi kiitos internetin<3Ron Paulin suomen tukiryhmä:

http://ronpaul.meetup.com/920/


Oheisissa osoitteissa tietoa hänestä suomeksi:

http://talousdemokratia.blogspot.com/

http://vaaleanpunainenelefantti.blogspot.com/


Ron Paulin kotisivut:

http://www.ronpaul2008.com/

IRC galleria ja sensuuriSunnuntai 06.05.2007 18:51

MrZombien blogimerkintä aiheesta
09 F9 11 02 9D 74 E3 5B D8 41 56 C5 63 56 88 C0

http://pahis.blogspot.com/2007/05/kampanja-hd-dvdn-purkuavaimen-puolesta.html

IRC-galleria yrittää sensuroida käyttäjiään olematta julkaisematta kyseistä koodia sivuillaan koska he pelkäävät isoja ja pahoja levy-yhtiöitä :P

PS. JOS IRC galleria laittaa minut jäähylle tämän takia jätän uusimatta VIP tilaukseni tänä vuonna (Olen ottanut sen aina vuodeksi kerrallaan)

WoW - päiväkirjaKeskiviikko 13.12.2006 14:21

Pidän wow päiväkirjaa seuraavassa osoitteessa:

http://darkportal.net/blog.php?nick=Kee

www.eroakirkosta.fi banneri Maanantai 11.12.2006 08:56

Jos haluat itsellesi coolin eroakirkosta bannerin kopio oheinen IHQ boxiisi

<a href="http://www.eroakirkosta.fi" target="_blank"><img src="http://www.stabu.net/kirkostaeroa.jpg"
border="0"></a>


http://www.eroakirkosta.fi/olemukana/bannerit Sivun bannerit toimivat toistaiseksi huonosti galleriassa, päivitystä on kuitenkin luvattu !

Kiitokset stabulle bannerista ! <3

Jatkuu..Perjantai 30.06.2006 10:59

Laihdutuskuuri /elämäntapamuutos jatkuu..

Paino on nyt tippunut tätä kirjottaessa yhteensä 5 kg. Vanhempien luona olen nostellut painoja jonkin verran. Siellä on lähin sali 70km päässä, pakko improvisoida kannoin pihalle painoja joita nostelen eri asennoissa. Penkki pitäisi vielä korjata

Palataan..

[Ei aihetta]Sunnuntai 14.05.2006 02:32

Kuntoilu ja kävelyt ovat jatkuneet ihan hyvällä menesyksellä..

Olen kotona käymässä nyt. Olen tehnyt täällä erilaisia raskaita fyysisiä töitä, enkä ole pahemmin sen takia jaksanut tänne kirjoitella.

Syömistä olen koettanut vähentää, tehdä siitä säännöllisempää ja syödä aina vähemmän kerralla. Kunhan menen tornioon ylihuomenna näkyy onko se tuottanut tuloksia (siellä on puntarini)

Kuntoilu voi olla myös kärsimystä :PLauantai 06.05.2006 03:48

PERJANTAI:
Kauan odottamani rullaluistimet tulivat vihdoinkin tänään. Kävin ostamassa kypärän ja tarvittavat suojat intersportista. Luistelu oli aivan hirvittävä kokemus, en luistellut kuin vajaa puoli kilometriä. Jalkani ovat ihan muusina. Luistimet olivat siis liaan pienet. Ei auta kuin palauttaa ne, ja hankkia isommat !

Ruokana tänään oli taas kiinalaista. Riisiä,vähän makaroonia, PAALJON vihanneksia, vajaa 200g sianlihasuikaleita ja ruokajuomana vettä. Mitään leipää en ole syönyt nyt moneen päivään. Ehkä lisään ruokavaliooni ruisleipää.

Kävelyä taasPerjantai 05.05.2006 03:26

TORSTAI:
Tänään kävin taas kävelyllä. Kävelin noin 2 kilometriä. Söin tänään ja eilen riisiä, tänään lihan ja vihannesten kanssa. Ruokajuomana minulla oli paljon vettä. Join molempina iltoina lisäksi yhden pullon olutta.

Oluen juonti täytyy jättää kokonaan pois, tosin en ole sitä pahemmin harrastanutkaan. Aluksi aion vaan entisestään vähentää sitä ja sitten kun aika on sopiva niin lopettaa sen kokonaan. Sen ei pitäisi olla kovinkaan vaikeata koska välillä menee useita kuukaisia etten juo olutta tai yleensäkään mitään alkoholipitoista ollenkaan.

Huomenna tilaamieni rullaluistimien pitäisi tulla. Ensi viikolla aion käydä ostamassa polkupyörän poliisin järjestämästä huutokaupasta.

Hikoilua pitkästä aikaaTiistai 02.05.2006 19:54

Aloitin tänään painoni pudottamisen ja treenaamisen. Kävin juuri kaverini luona ja sitten kaupungilla hänen kanssaan. Käveltyä tuli varmasti useita kilometrejä. Illalla aion vielä tehdä erilaisia venytys yms. harjoituksia

Ruokana tänään on riisiä 1x jauhelihapihvi ja paljon vettä.

TreenaaminenTiistai 02.05.2006 04:32

Päätin aloittaa taas kuntoilun ja salilla käymisen tosissaan. Koetan muistaa kirjoittaa tänne siitä miten se edistyy
« Uudemmat -