IRC-Galleria

Ei vitsi tää on hyvä xDKeskiviikko 04.03.2009 04:18


Tämä on Vitutus-gallup. Jokaisessa asiassa vituttaa joku. Edes jokin pieni asia. Päästä pessimistisyytesi valloilleen ja ala raivota! Jokaiseen on VITTU PAKKO vastata!

MIKÄ SINUA VITUTTAA..

TALVESSA
- jumalauta ku tästä on puhuttu jo paljon: on vaan niin perkeleen kylmä ja vittu pitää olla kipeenä kokoajan! Tulee pimee heti ja ulkonakaan ei haluu olla ku kaikki aktiviteetit mitä silloin voi tehä on vaan niin helvetin perseestä! Tungen kohta pulkan perseeseeni!

KEVÄÄSSÄ
- no joo ollaan sitä nyt niin olevinaan lämpimiä perkele... Vittu silti joutuu pitää niitä saatanmoisia määriä kuteita yllä ja vaikka oliski niin vihreetä ni silti noita perhanan kinoksia löytyy! Vitun wannabe-kesä...

KESÄSSÄ
- kokoajan sitä töhnää pitää laittaa iholle ettei syty liekkeihin ku menee tonne ulos! Sit ku niitä perkeleen itikoita tulee joka nurkasta ni kiva vittu herätä joku hämähäkki nenässä!

SYKSYSSÄ
- vitun angstiaikaa... Sataa, tulee taas pimee, koulut ja duunit alkaa, ja kaikki helvetin teiniangstit rupee värkkää niitten viiltelyrunojaan ku on niin huono olla!

KOULUSSA
- jos mä haluun nukkua ni mä en haluu herätä sika aikasin, mennä sinne paskalaitokseen ja nukahtaa sinne ku joku paviaani horisee jotain ihan omaansa!

CD-LEVYISSÄ
- aivastatki ja ne ei enää toimi! Niis on aina joku naarmu ja siinähän oot. Ne ei oo ees mitään kovin hyvii frisbeitäkään!

LEMMIKISSÄSI
- no se et mul ei oo koskaan semmosii ollukkaan! Mut veikkaanpa et jos olis ni kiva joka päivä huutaa niille jotain mitä ne ei saa tehä ja mussun mussun ku olet tuommoinen karvaturpa vai mikälie oletkaan...

POLKUPYÖRISSÄ
- ylämäki and your FUCKED! Ja sit ku löydät ku jonku mageen ni eiköhän joku pelle tuu kumminki pöllii sen tai ainaki kiltisti pistävät sen sentään paskaks!

HOUSUISSA
- no aina jokin pielessä. Joko kasseista kiristää niin vaan perkeleesti, ne on niin lötköt et näyttää ku olis paskonu housuunsa tai sit mikä ihanin et ne lahkeet valuu sillei alas ja menee kantapään alle sillei vittumaisesti!

TENNAREISSA
- pohja on ku näkkileipä et käytät niit yhen kesän ja sit katteletki jo pohjista läpi vaan!

VANHUKSISSA
- joihinki ei saa edes vittu kattookkaan ku tulee semmonen helvetin soperrus ja kälätys! Muutenki ku tekee mitään ni ruvetaan jo vertaa johonki vitun sotasankareihin! Ja jos ei kuule ni hankkii kuulolaitteen! Ja jos on kassajonossa ni niin kivaa ku se rupattelu oliski ni siel muutki haluu jumalauta tehä hommansa ja painuu sen jälkeen vittuun!

PIKKULAPSISSA
- vittu miten jostain voikaan lähteä niin paljon ääntä!? Ja sit ku niitä on semmonen kymmenkunta ni siin ihan oikeesti tekis vaan mieli hyppää tulivuoreen. Sit ne tulee ja esittää jotain tyhmii kysymyksiään ja kiukuttelee ja itkee ku aivastaaki saatana

SAIRAALOISSA
- aina ku haluut jotain ni menee sillei milleniumi ennen ku saat ajan sieltä. Ja monesti ne on vaan sillei "ai jalka rikki, no tos on Buranaa, koita pärjää" Vetäkää käteenne

NAISISSA
- no se ainainen nalkuttaminen ja epäsuoramaisuus. Jos haluaa tai tarkoittaa jotain ni sitte sanotaan suoraan ku miks turhaan kuluttaa aikaa kiertelemällä!? Ja sit ku suututaan (kumminki jostain pikkuasiasta) ni sit ruvetaan leikkii mykkäkoulua, pihtaamaan, puhuu paskaa selän takana. Ja ku mikään ei koskaan kelpaa! Lisätietoa kuuntele Tean kappale "Tytöt tykkää"

SYNTYMÄPÄIVÄSSÄSI
- no tosi jees tulee vaan vanhaks ja sit on pakko aina järkätä himmeet bileet ku NIIN ON TAPANA, ja kumminkaan ei löydy tilaa. Sit jos ei kutsu jotakuta ni se henkilö on sit katkera sulle, mut valitettavasti en voi kutsua 200 ihmistä siihenkin pieneen tilaan minkä saan käyttöön

RADIOSSA
- tosi paska musiikki ja jotkut karseet kesähitit mitä soitetaan sillei enemmän ku päivässä on tuntei ja viikossa päiviä

TELEVISIOSSA
- no se ku sieltä ei koskaan tuu mitään muuta ku paskaa! Jotain älyttömän laaduttomia komedia-/toimintasarjoja joita kumminki hehkutetaan jostain typerästä syystä (jee se puhuu hassusti katotaan tätä! Tööööh! :B) Ja jos mä nään enää yhtään enempää Tosi-TV sarjoja ni mä räjäytän tän universumin

HUONEESSASI
- ku tääl ei mikään toimi ja on iha älyttömästi roinaa ni sit ei mahdu tekee mitään. Laadutonta paskaa ni tänne ei kukaan jaksa tullakkaan koskaan.

Vituttaako sinua usein?
- No silloin tällöin

Vituttiko sinua tätä kyselyä tehdessä?
- ehkä vähän. Mut neki meni ku oli tehny tän :D

Vituttaako sinua tällä hetkellä, kun olet tehnyt tämän kyselyn?
- ei tod :D

(ja kaikkea sitten tarkoitin. Vihaan elämää... Eiku xDDDD)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.