IRC-Galleria

Sienikeinu ja Sepalus! ...eikuMaanantai 07.09.2009 00:43

Joo lähettiin tossa perjantaina Loimaalle Kowain synttäreille Rudolfin ja Kehvelin kaa. 4 tuntia meni tosiaan meillä 2 tunnin matkassa ja oltiin aika hajalla ku päästiin perille, mut kyllä kannatti! Tapasin ihan hemmetin hienoo porukkaa viimeinki ku oon vaan kuullu kaikkee legendaa ja läppää niistä ni oli iha kiva tavata ne viimeinki <3 (lol, itsensätoisto. Moving on).

Aluks tietenki ku oli paljon ihmisii ni oli vähän hankalaa päästä meininkiin mukaan mutta kyllä se pikkuhiljaa siitä sit lähti (kai? Mä ainaki heitin vaan paskaa juttua ja sit en tiiä kuinka monen korvat rupes vuotaa verta vaan :D:D:D). Lauantaina oli tosiaan vaan ihan kourallinen porukkaa mut sitte sinne tuli sitte loputki + extraa (Jouni DIE *ilme*). Muutamaan otteeseen lähettiin seikkailee kaupoille päin ja kierrettiin vaan ihan hitosti taas mestoja meidän tapaan xDD Takasi tultua (pariin otteeseen) ni meininki oli vaan iha sika levotonta :D mä oon Kowai yhä pahoillani et oltiin niin sika äänekkäitä :D:D Sit mentiin vaan pariin kertaan ulos soittelee ja päästä vähän höyryi ulos. Ku ilta oli menny niin myöhään et Kowain luona ei pystyny olee ni sit mentiin Suskin luokse n. kilsan päähän ja jatkettiin siel noin pari tuntii vielä, kunnes tultiin sit takas Kowain luo nukkuu.
Aamul piti vaan valitettavasti lähtee nii nopee veke ni ei kerenny kaikkii hyvästellä siinä ni se harmitti :(

Ja nyt tulin sitte himaan... Täyttää työhakemuksii. Jee. Tääl tosiaan ollaan heti kauheen pettyneitä jos en oo hakemassa töihin vaan oon tosiaan jotain muuta värkkäämässä... lol

Mut joo kiitos tosi paljon Turkuloideille ja etenki Kowaille ku saatiin viettää niin sika hyvä viikonloppu/bileet :) <3

np. Janne da Arc - Gaia sekä Matchbox 20 - Last beautiful girl

Kuvassa: tylsistynyt minä (työpaikkahakemusta varten haluttiin omakuva)

Juhis/Kenji

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.