IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Blogi

« Uudemmat - Vanhemmat »

rakastan katriaLauantai 28.02.2009 22:44

<3

TestaanTorstai 03.07.2008 03:28

Haemme päivikseni pulssia..

..
ppiiip ipppiiip

..

....
..
.Ei löydy. Turha elvyttää. Mitään ei ole tehtävissä.

Ajassa 00:27 3.7.2008 toteamme Juuson galtsupäiviksen kuolleen tylsyyteen.


Muoks. No itseasiassa ajassa 00:28.

PöhTorstai 02.02.2006 01:17

Tehtävänanto: paljastan viisi omituista tapaani. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä.

1. Tehotölkkien keräily
Oikeesti, tästä on tullut pakkomielle. En mie tajuu mitä hauskaa tässä on, mutta mööh niitä on pakko saada kerättyy ihan simona. Ja hei, pääsinhän mä niiden avulla päivänkuvaxkin! Oon aina kiihottunut "Vitun paska" kommenteista.

2. Asioiden varmistus
Jepjuu. Joka ilta pakko varmistaa monta kertaa, et herätyskello o soimas jne. Ja silti aina tulee unohdettua jotain. Ennen piti monta kertaa varmistaa, et onko avaimetki mukana, mut siit päässy sentään eroon. Oon onnellinen etten käytä aamuisin kahvinkeitintä etc.

3. Suhtautuminen siivoamiseen
Hyvä kun yleensä jaksaa viedä likaiset astiat edes tiskipöydälle. Puhumattakaan sitten siivouksesta, täyttä tuskaa. Sitten joskus kun ryhtää siivoamaan, on ihan älyttömän innostunut ja vois samalla putsata vaikka koko maailman. Harmi, että tommosia buusteja tulee kerran (puolessa) vuodessa.

4. "Ihan älyttömästi tekemistä" asennoituminen..
..vaikka loppujen lopuski ei tarvitse tehdä mitään ja silti irkkaan vaan kaikki päivät. Voi hyvänen aika, läksyjen tekokin tuntuu nykyään vaikealta. Mitäköhän syksyllä lukioon meno oikein aiheuttaa tässä.

5. Valot päällä nukkuminen
Joo oikeastii, syö varmasti ihan sähköä ja kaikkea mutta jotenkin tulee aina nukuttua valot päällä. Ei niitä valoja koskaan muista pistää pois päältä. Jos joku muu nukkuu samassa huoneessa ja laittaa valot pois päältä, ei oo ongelmaa. Et ei tässä taustalla kai mitään pimeänpelkoa ole..

Deseable
Fosfori
Angle
tulka
Maryana
« Uudemmat - Vanhemmat »