IRC-Galleria

Kepakko35

Kepakko35

Https://modernimedia.org

Huomion kerjääjätSunnuntai 03.02.2013 22:00

Voiko olla mitään ärsyttävämpää kuin henkilöt, jotka huomioh... Kerjäävät jatkuvasti huomiota?

Mistä tällaisen tunnistaa sitten?

Joka päivä pitää lisätä kuva/kaksi, jotta kaikki varmasti vielä huomaavat hänen olevan hengissä. Lisäksi yleensä tulee laittaa jotain statuspäivityksiä, joilla ei välttämättä ole mitään merkitystä muille. Laitetaan esimerkiksi jotain biisin sanoja tai itketään taas kuinka pojat ei tykkää ja kaikki on muutenki nii nyyh :< Sit voidaa haukkuu jottai tyyppei mulkuiks. Myös kaiken turhan linkittely ja vihjailut omasta ihastumisesta ovat huomioh..enkilön tunnusmerkkejä. Ja jos en muistanut mainita, niin usean, pelin kautta otetun ja melko samanlaisen kuvan lisääminen.

Tämmöiset henkilöt eivät ole ainoastaan ärsyttäviä, vaan säälittäviä. Käytös kertoo vakavasta itsetunto-ongelmasta, joka todennäköisesti vaatisi hoitoa. Käytös myös useasti karkottaa mahdolliset poika-/tyttöystäväehdokkaat pois, sillä se on erittäin ärsyttävää.

Joten kaikki, jotka tunnistavat itsensä huomiohurmaajiksi, niin muuttakaa tapanne; taatusti saatte enemmän huomiota kuin olemalla narsistisia ja itsekeskeisiä p..äästäisiä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.