IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

[Ei aihetta]Maanantai 17.12.2007 19:21

http://www1.ticketservicefinland.fi/PriceTable?l=FI&EVNT=FIN13109HEJ04052&CL_ORIGIN=
ei saatana. en kestä. vittu. apua.
sinne menen pomppimaan siis, lippu mulle ostetaan kai tänään (kiitoskiitoskiitos pirjo<3)
apua. vittu
oikeesti, meitsi oli tallilla vaihtamassa housuja, housut kintussa kun tsi soittaa ja alkaa höpöttää että ne tulee, ne oikeesti tulee. sitten öö lopetin puhelun, vaihoin ne housut ja soitin takasin sille. eikun sitäennen koitin soittaa ponille muttei se pölvästi vastannu. sitten tsi. hetken sekoiltiin kunnes se lähti bussiin. sitten soitin mermaidille :'DD ei saakeli olisitte kuullu sen! :DDDDD hohoo joo. sitten öö lopettelin että saisin laitettua poniselle päävehkeet. kentälle kävellessä soittelin viellä ponille ja jätin sille varmasti überlaadukkaan viestin vastaajaan :P sitten öö kiipeilin hevosen selkään ja soittelin viellä johnnylle muttei se vastannut.

tallilla meni päin persettä, senjälkeen fiilikset oli ihan maassa ja kaikki oli oikeestikkin paskaa, en thstakaan jaksanut enään niin innostua. kunnes katoin että saatanasoikoon lippuja saa jo ja soitin pirjolla ja pyysin joululahjaks sitä lippua ja se suostu ja sekosin. nytten itken ja nautana ja ja ja ja jtn täällä ja ei helvetti oikeesti. apua. ihanaa.

muoksmuoks//
http://www.menolippu.fi/showevent.asp?id=1372 ei niitä näköjään saakkaan viellä tuota muttei sen niin väliä. kuitenkin. jeee!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.