IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

12.09.2007Lauantai 27.12.2008 13:40

apua. katoin vihdoin ja viimein th-joulukalenterin 22.12 luukun. voi että.
Ei oikeesti. En voi kattoa noita videoita ilman että haukon henkeä, kiljun, taputan, mölisen, huudan, huidon.. saan aina jonkun kohtauksen niistä :D sama jos übers soi/kuuntelen sitä. aina hyppää sydän kurkkuun ja alan laulaa silleen tyhmästi horkas.

haluatteko kuulla vuosituhannen paljastuksen? aloin kuunnella tokio hotelia vasta el:n jälkeen.. nyt sen tiedätte! olen yksi niistä massateineistä jotka ihkuttaa sitä! :DD
ei mutta niin. menin sillon ELään vaan sen takia että th esiinty siellä. en kai ollu kuullu siltä viel edes mtn biisejä sillon kun mutsi osti liput. sit kai ostin zimmerin ja kuuntelin erityisesti übersia joten osasin sen sanat sitten ite keikalla. se oli ihan kauheeta :D kokoajan kaikki huutaa tokio hotelia alusta loppuun. sit kun se hiustupsu näky niin se jumalaton huutaminen :D ja se jatku vittu koko esityksen ajan ja piiiitkään sen jälkeen :DD niin upeeta. en ees kuullu välillä kunnolla mitä bill laulo kun ihmiset huus niin kovaa. ite hoilasin täysiä mukana ja tärisin ja olin ihan kuutamolla. ihme kun en itkeny. sen jälkeen ihan ihme fiilis. tuijotin vaan lavaa ja vilkutin kahella kädellä kun tomppa vilkutti useempaa otteeseen just sinne suuntaan missä mä olin (olin istumapaikoilla, mut mun paikka oli käytävän vieressä joten seisoin siinä ''käytävällä'' kun th soitti). mutsi kysy pari kertaa et lähetäänkö jo, mut meitsi vaan tuijottaa ja vapisee ja hokee että ei vielä.

näinollen oon ihan varma että pyörryn tulevalla tokio hotelin keikalla tai saan muuten jonkun kohtauksen. ainakin itken ja oon epätoivonen ja hoilaan biisejä ja vilkuttelen :D tän takia oon jo pitkään miettiny et jos vaihtais ton permannon paikan istumapaikkaan. jos siellä pysyisin tajuissani. saa nähä.

mikäköhän noissa sitten on niin ihmeellistä? en tiedä. tosin olihan ne nyt aika erilaisia esiintyjiä kun kaikki muut sillon @ EL. Billistiina pomppi niin ettei kamera pysyny mukana. ja justiinsa se kun kaikki muutkin oli hysteerisiä, niin jotenkin siihen meni mukaan. Huoh. tahdon kokea uudestaan.

http://www.youtube.com/watch?v=5-9lGVPnDhc
tossa nyt lähinnä kuuluu sitä hysteeristä huutoa. kukaan muu ei tajunnu ottaa aluks nallea kun tom :D tom on mein nallepoika :)<3

Verlager dein Gewicht
Guck mir ins Gesicht
ACHTUNG, FERTIG, LOS UND LAUF!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.