IRC-Galleria

Kernel

Kernel

Googleta ku et tajuu kuitenkaa..

Selaa blogimerkintöjä

Last.fmMaanantai 11.05.2009 06:53

Jotenkin tulin samaan tulokseen, kuin Seeri (Random Tilitys) En nää mitään pointtia peitellä sitä mistä tykkää. Jos yrittää olla Cool niin ei tule koskaan olemaan Cool. Uskokaa jo hyvät ihmiset, että yrittämällä olla jotain muuta kuin mitä olette, ette tule koskaan saavuttamaan yhtään mitään.

Cooleja on aina ne, jotka on omia itsejään ja luonnostaan Cooleja. Toki sellaseksi voi tullakkin mutta se vaati ittensä hyväksymistä ja asenteen muutosta useimmiten. Kaikista useimmiten Cooleilla ihmisillä ei ole edes hajua siitä, että muut pitää niitä jonain, koska ihmiset ei sano asiasta. Mitä helvettiä te pelkäätte?

Itsehäpeä ei myöskään saavuta mitään muuta kuin itsetunnon heikkenemisen ja yleisen tyhmyyden fiksujen ihmisten silmissä. 80% ihmisistä kun kuitenkin on täysiä idiootteja. Toki tässä 80% on mukana myös viisaat ihmiset. Viisaat ihmiset on käytännöllisiä ja objektiivisia, mutta ei usein saa edes plus laskua laskettua ilman sormien apua. Eli tosiaan Viisaus ja Älykkyys on tasan kaks eri asiaa. On hyvää olla jompaa kumpaa ja erittäin hyvää olla molempia. Mutta ei sitä silti hyvät ihmiset tartte korostaa ylenpalttisesti (Note to myself also.) Eli jos tiedät jostain sen saa todeta ja antaa muillekkin infoa asiasta mutta ei tartte päteä. Sama juttu viisaudessa.

Asenne ongelmat on kanssa ihan liian yleisiä. Hyvänen aika useimpien meidän motto kuuluu olevan: So what? Who cares? Just tossa on se ongelma. Jos kukaan ei välittäis niin oltais kaikki yksin. Et voi sanoa noin jos et pysty olemaan yksin. Niin se vaan menee. Tietenki pikku asiat on eri asia. Jos armeija ei kiinnosta niin sit ei kiinnosta. Mut ei oo sellasta ihmistä viel keksitty jota ei kiinnostais yhtään mikään.

Jokainen teko mitä me tehdään on jollain tasolla tietonen valinta. Otatte röökin ja sytytätte sen.. Ja se on tietonen valinta. Ihan turha syyttää addiktiota. Vitut. Jos haluaisitte päästä irti niin pääsisitte- valitsisitte vaan toisin. Aina on mahollisuus valita. Se on pointti ihmiset.

Valitkaa siis fiksusti ja olkaa sut mitä ootte. Jos joku ei teitä hyväksy niin se on niiden ongelma. Ei teidän. Niin yksinkertasta se on.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.