IRC-Galleria

Kesaminkki

Kesaminkki

I used to want you, now I don't want to

Pienenä ja tyhmänäKeskiviikko 21.06.2006 18:04

Luulin pienenä, että meteorologeilla kasvaa käsissä niitä pikkuisia pilviä ja aurinkoja, joita ne sinne kartalle siihen maailman aikaan lätki menemään. Toinen vaihtoehto oli, että käsissä kasvoikin nastoja ja ne askarteli ne symbolit itse ja sitten vain näppärästi nastasi ne tauluun.
Eräässä vaiheessa pelkäsin tolkuttomasti, että meidän suihkun lattiaviemäristä tulee Se ja vie mut mukanaan. En ollut tietysti edes nähnyt kyseistä leffaa, kaveri vain kertoi mitä siinä tapahtui. Lisäksi pelkäsin, että tulisin ykskaks yllättäen ja epähuomiossa a) uskoon tai b ) hulluksi (oisko niitten ero sitten mikä?), jos en pitäisi varaani. En tullut.
Tuntui myös aivan mahdolliselle, että jos katsoo suoraan ylöspäin ja samanaikaisesti venyttää alaluomia alaspäin, niin silmämunat pullahtavat pois päästä. Isot tytöt sanoi niin, enkä uskaltanut kokeilla, vaikka mieli teki. Samoin huikean jännittäviä piinapäiviä sai itselleen aikaiseksi, kun nielaisi vahingossa omenansiemenen. Milloin alkaa pukata versoa nenästä?
Mä en myöskään tajunnut, että jauhelihakin on lihaa. Niinpä julistin, kun serkkulassa tarjottiin kyljyksiä, että "MEILLÄ ei syödä lihaa!". Ikää 4 vuotta.

Onneksi näin isona ja iloisena mä osaan edelleen. Luulin viime perjantaihin saakka, että Tracy Chapman on mies. En osaa sanoa miks.

11 työtuntia kesälomaan. ALA JO!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.