IRC-Galleria

Kesaminkki

Kesaminkki

I used to want you, now I don't want to

Eroottinen teemapuisto aikuiseen makuunKeskiviikko 05.07.2006 22:17

Oikeastihan huvipuistot on suunniteltu aikuisille, siksi niissä on mukavampaa käydäkin vasta täysi-ikäistyttyään. Ohessa syitä tähän:

Lapsena harvinaiset huvipuistokäynnit ovat täysin oman suunnittelun ulkopuolella ja itsestä riippumattomista tekijöistä kiinni. Koska ajan hahmottaminen on niin hankalaa noina kiihkeinä lapsuusvuosina, on koko ajan kyseltävä montako yötä vielä ja millon me taas mentiinkään sinne huvipuistoon. Matkaa edeltävänä yönä jännittää niin paljon, ettei saa unta ja sitten on aamulla kärttyinen ja känisevä ja pilaa kaikkien muidenkin tunnelman sekä oksentaa autoon.

Aikuisena saa itse päättää, milloin haluaa lähteä huvittelemaan, kenen kanssa ja millä kulkuneuvolla. Voi itse katsoa kellosta ja kalenterista sekä lähtö- että paluuajan ja ottaa väliinjäävistä tunneista kaiken irti.


Perillä lapsi joutuu hysteriaa lähentelevään innostustilaan, juoksee laitteelta toiselle, kompastuu portaissa ja miltei halkaisee päänsä, saa itkukohtauksen, jännittää riittääkö pituus (yli 120 tai 140 cm) lempilaitteisiin, järjestää itkupotkuraivarin popcorn-kojun äärellä, syö itsensä ähkyyn ja oksentaa vuoristoradassa, saa paniikkikohtauksen kummitusjunassa, kippaa jätskitötterön maahan ja hattaran vieressä istuvan tädin tukkaan, syöttää lokkeja karkeillaan ja tuhrii vaatteensa, pyörii sokerihumalaisena päin peilitalon seinää ja karjuu räkä sekä kuola valuen. Ja nukahtaa kotimatkalla autoon ja pilaa yöunensa.

Aikuinen siirtyy tyynenä ja järjestelmällisesti, rauhallista kävelytempoa laitteelta toiselle, ehtii matkalla hymyillä viettelevästi suloiselle, alaikäiselle jarrupojalle, nauttia säästä, maisemista ja siideristä, ruskettua, hankkia elämyksiä ja kokemuksia, ostella törkeitä kardiovaskulaarisia itsemurhasnackeja ja mutustaa niitä, virnistellä monitulkintaisesti lakeerisille pikkurepuille ja sukka-sandaali-yhdistelmille, päihtyä kevyesti auringonpaisteessa ja siirtyä sulavasti majoitustiloihin jatkamaan iltaa huvipuistosta sopivasti vapautuvien kesätyöntekijäpoikien kanssa.


Lapselle jää palkkioksi touhupäivästä välikorvan tasapainoelinhäiriö ja vatsakipu liiallisesta namujensyönnistä.

Aikuinen saa kauniin päivetyksen ja kenties kevyen päänsäryn kevytsiidereistä ja kylmästä valkoviinistä. Sekä pinon uusia puhelinnumeroita.


Me myös suunniteltiin otsikonmukaista eroottista teemapuistoa aikuisille. Keksittiin ainakin Aistillinen Tunnelmatunneli, vähän Vekkulan tyyliin rakennettu puuhamaahenkinen elämystalo, jossa olisi luonnollisesti paitsi stimuloivaa kuvamateriaalia ja äänitehosteita myös mahdollisesti jonkinasteisia semi-interaktiivisia live-esityksiä. Yhdessä huoneessa luettaisiin ääneen Hannu Mannisen eroottista novellia Sakkokierros. Sitten voisi olla kaikenlaisia perinteisiä huvipuistojuttuja, jotka toteutettaisiin niukoissa pukimissa. Miettikää vaikka Törmäilyautoja au naturel. Tai Nakutukkijokea, merimiesteemalla. Lisää ehdotuksia otetaan vastaan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.