IRC-Galleria

Kesaminkki

Kesaminkki

I used to want you, now I don't want to

Oot siellä jossain munLauantai 28.10.2006 11:23

Viime yönä myrskysi. Musta se oli vähän pelottavaa, ikkunapellit kolisi ja tuuli ulvoi. Kummaa onkin se, miks moderni ihminen pelkää tuulta silloin, kun se on omassa kodissaan, neljän seinän ja katon suojissa.

Mä rakastan kännyköitä. Miten sitä muka pystyi elämään ilman tekstiviestejä ja "äänetön"-toimintoa?

Mä olen lakannut uskomasta siihen, että olis olemassa jokin yleinen ja yhtäläinen moraali. Että ihminen selkärangalla ja automaattisesti tietäis mikä on oikein ja mikä väärin. Eilen bussissa keksin, miten ton voi ilmaista: olen nähnyt liikaa värejä tyytyäkseni mustavalkoisuuteen. Mutta toihan on ihan käsittämättömän kornisti sanottu, en siis sano niin.
Vakavasti: on ihan vain pari asiaa, jotka on absoluuttisesti hyviä tai huonoja. Ja mä voin kyllä itse uskoa lujasti omaan näkemykseeni, muttei mulla lopulta ole kuitenkaan mitään, mihin vedota. Tai siis että mikä kelpaa auktoriteetiksi? Itse hylkäsin turhan epämääräisenä ainakin maalaisjärjen, yleisen inhimillisyyden ja raamatun. Eikö melkein kaikki tässä maailmassa ole kuitenkin relativistista, kontekstisidonnaista ja tulkinnanvaraista?

Olis niin paljon helpompaa olla eläin. Elelis vaan, seurais vaistojaan ja luontoaan eikä turhia pohdiskelis.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.