IRC-Galleria

Kesaminkki

Kesaminkki

I used to want you, now I don't want to

Miksei kukaan ole online?Tiistai 28.08.2007 23:46

Okei, luin sen jutun. En oo just lähettämässä mitään pahoitteluita mihinkään suuntaan aiemman lausuntoni johdosta. Perez Hiltonin sanoin: "Joo, käy tosi sääliksi niitä, kun on niin vaikeaa olla todella rikas." Siis joo, onhan se henkilökohtaisella tasolla todella traagista kun mieli murtuu, mutta miksi meidän muiden pitäisi kiinnostua siitä? Siksi että se mies on Ville Valo, tietysti.
Lisäksi Samuli Knuuti, jota suunnattomasti toimittajana ihailen (vaikka se livenä onkin kovin laimean ja pahantuulisen, hieman ylikasvaneen brittipopparin näköinen ja sen äänikin narisee) ja joka on kirjoittanut muutamia niin helmiä lauseiksi, että olen leikannut niitä lehdistä ja teipannut peilinreunaan kotona, on jotenkin hukannut otteensa tämän artikkelin suhteen. Ehkä se ihailee Villeä niin kovasti. Ehkä se haluaa kunnioittaa yksilön draamaa. Ehkä sillä on vain ollut huonompi päivä. Oli miten oli, mä petyin.
En tiedä. Ehkä mulle antoi suhteellisuudentajua samasta lehdestä lukemani juttu parisuhdeväkivallasta Suomessa (jonka muuten on kirjoittanut toinen valtava suosikkini, Anu Partanen). Sen toiseksi viimeinen kappale kuuluu seuraavasti: "Joskus kun minä istun illalla Naisten linjalla ja kuulen puhelimessa naisen itkevän voipuneena, sydäntäni suorastaan kivistää, niin kovasti haluaisin pystyä halaamaan naista ja sanomaan 'minä suojelen sinua'. Tuntuu irvokkaalta, että minä, ventovieras ihminen, ajattelen niin, mutta että ihminen, jonka pitäisi olla naiselle se kaikkein läheisin, jonka pitäisi todella haluta suojella naista kaikelta ja rakastaa tämä onnelliseksi, onkin naisen satuttaja."
Menin ihan kananlihalle ja aloin vähän täristä. Ja tulin ajatelleeksi, että väkivaltaakin on niin kovin monenlaista.

Mulla on alahuulessa iso vekki, jonka puraisin siihen epähuomiossa viikonloppuna. Se ei parane ollenkaan, kun puren siihen koko ajan uudelleen ja se on kovin kipeä. Au au.

Loppuviikolle on luvassa mukavia ohjelmanumeroita. Se saa välimatkan viikonloppuun tuntumaan lyhyemmältä. Puhumattakaan kaikista niistä mun ohjelmista, jotka alkaa.
Kyllä mä luulen, että tästä tulee vielä kelvollinen syksy. Kaikesta huolimatta.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.