IRC-Galleria

Kesaminkki

Kesaminkki

I used to want you, now I don't want to

Änkiy änkiy!Torstai 27.09.2007 02:37

Oltiin joskus satoja vuosia sitten Kreikassa (tai jossain) äidin kanssa. Mä katselin maailman menoa hetkisen verran, käännyin sitten äidin puoleen silmät ymmyrkäisinä ja kysyin: "Äiti, miks nää kaikki sanoo koko ajan että Änkiy änkiy?". Siitä tuli meidän perheen lentävä lause."- Ole hyvä! - Änkiy, änkiy!"

Maailmassa on tasan kaksi ihmistä, joille mä haluaisin soittaa. Toiselle en voi. Toiselle ei kannata.
Sitten on vielä yksi, jonka numeroa mulla ei edes ole.
Onpa tyhmästi. Tyhmästi.

Maailmassa on täsmälleen kaksi typerintä syytä lopettaa jokin hieno ja lupaavasti alkanut asia. Pelko ja laiskuus. Molemmat ovat paitsi tyhmäntyhmiä myöskin valtavan turhia syitä. Haaskausta.

Mä näin tänään päikkäreillä unta, jossa kesken kaiken tuli voice overina seuraava varoitus: kun kuulet kaljun miehen alkavan kertoa huonoa juttua kissoista, poistu paikalta pikimiten! Muistan vielä, miten jollain ihme pseudologiikalla siinä unessa sitten ajattelin, että tostapa ei kannatakaan sitten kirjoittaa tänne, koska tätäkin saattaa jotkut kaljut lukea, ja luettuaan ne tietävät mun olevan jyvällä niitten synkeästä salaisuudesta.
Elämänohjeena tuo ei kuitenkaan ole ihan huonoimmasta päästä.

Mä haluaisin olla itseäni isompi ihminen. Haluaisin, että kun mun läheisille ja rakkaille sattuu jotain oikeasti tosi kivaa ja mahtavaa ja kutkuttavaa, niin voisin tuntea silkkaa vilpitöntä riemua ja onnea niitten puolesta. Toki olen iloinen, enkä halua tietenkään niille muuta kuin mukavia juttuja. Silti tekis mieleni lapsellisesti huutaa kuin aikanaan leikkipuistossa, kun joku keinui liian kauan: "Mun vuoro! Nyt on mun vuoro jo!".
Enkä voi uskoa olevani noin häpeällisen pieni ja itsekäs vieläkin.


Because ridicule is no shame
It´s just a way to eclipse hate
It´s just a way to put my back straight
It´s just a way to remain sane

- The Ark: It Takes a Fool to Remain Sane

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.