IRC-Galleria

Kesaminkki

Kesaminkki

I used to want you, now I don't want to
Mä en ole tiettävästi kertaakaan elämäni aikana vedonnut (implisiittisesti saati eksplisiittisesti) PMS:ään, ovulointiin tai mihinkään muuhunkaan naiselliseen tai hormonaaliseen excuseen käytöstäni tai (ennen kaikkea) epäkäytöstäni selittävänä tekijänä. Mä jopa korskeasti väitän, etteivät horrorit mua paljon heiluttele - ja siksi mut voi saada puhtaan ja alkukantaisen raivon valtaan syyttämällä em. seikkoja mun esim. pahasta tuulestani. Huomattavan monet miehet - ja jotkut naiset - tuntuvat tällaisessa tilanteessa työntävän kaiken epätoivotun, epäsopuisan ja jollakin tavoin häiritsevän käytöksen hormonaalisten vaihteluiden piikkiin. Ehkä se tekee elämästä niille helpompaa, että ne voivat ulkoistaa syyt johonkin nimettyyn kohteeseen, jota ei oikein voi hallita eikä siten ymmärtää: näin varsinaisiin syihin ei edes tarvitse lähteä puuttumaan.
Samoin viime viikkoina kovasti tapetilla ollut teräväkielisyys ja erityisesti sen arvostelu on käyneet mua hitusen nyppimään. Hyvä on, mä myönnän että välillä mulla leimahtaa pelkästä ruudinhajusta, enkä aina ehdi napsauttaa suuta kiinni ennen niitten sammakoitten vauhtiloikkaa. Tämän myönnän ja koetan opetella itsehillintää, puren huulta ja nipistän kämmenselkää. Mä toisaalta olen kyllä myöskin sitä mieltä, että hyvin harvoin jos koskaan kilahdan syyttä suotta ja vain omia patoumia tai kurjaa mieltä purkaakseni. Se, ettei suostu ottamaan vastaan mitä tahansa keneltä tahansa eikä todellakaan ole käytettävissä ylitsekävelyyn, ei musta tee naisesta susinarttua tai riidanhaastajaa; se, että ei naura rasistisille, homofoobisille, sovinistisille tai muuten vain huonoille sutkauksille, tuskin tekee ihmisestä myöskään huumorintajutonta tai kuivakkaa.
Mä olen luullut, että lasikatosta puhuminen ja tiukkapipoksi leimaaminen kuuluvat "aikuisten" maailmaan ja bisneskentille. Nyt näyttää sille, että ärhäkkyys tulkitaan provokaatioksi tai mielivaltaiseksi skitsoiluksi ihan normielämässäkin.
Vai onkohan mulla taas vaan NE tulossa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.