IRC-Galleria

Kesaminkki

Kesaminkki

I used to want you, now I don't want to

Blogi

- Vanhemmat »

Mä IHAN OIKEASTI VIHAAN top 5Tiistai 28.02.2006 19:10

Mä olen kyllä tänään ihan hyvällä tuulella, mutta jostain syystä aloin miettiä mitä ihan todella vihaan tässä maailmassa. Täältä pesee:

1. Myöhästymistä. Siis itse en voi olla myöhässä tai tulee tilanne. Enkä oikein siedä sitäkään että muut myöhästyy. Miksei sitä voisi saman tien järjestää elämäänsä niin että ehtii? Sen verran voi tietysti myös kunnioittaa toisten aikatauluja että tulee ajoissa, johan sen Isoisäkin tiesi että täsmällisyys on kuninkaiden kunnia.

2. Sukkahousuja. Kuten sanottua, ne on pahuuden ydin, suoraan saatanasta ja pirun itsensä keksintöä. Hiostaa ja vetää varpaat rullalle, kiertyy jalkojen ympärille omituisesti ja on hankalat pukea... Ja se pituus: ei ikinä hyvä. Jos ei ole haarakiila polvissa niin sitten on vyötärönauha kainaloissa. Eikä ne edes kestä käyttöä.

3. (Henkistä) laiskuutta. Ettei ihmiset viitsi vaivautua, ettei itseään jakseta haastaa. Että mennään siitä missä aitaa ei ole. Ei vain piitata.

4. Väärin taitettuja sanomalehtiä. Jos lukee vaikkapa Hesaria, sen voi viikata luettuaan siististi, JÄRJESTYKSESSÄ. Ei oo iso vaiva, eihän...?

5. Pelkuruutta ja vastuuntunnottomuutta / -pakoilua. Miten tietyille tyypeille tullekin aina ihan puun takaa se, että toimistaan ja sanoistaan joutuu useimmiten vastuuseen? Isot ihmiset...
- Vanhemmat »