IRC-Galleria

Kieppuli

Kieppuli

..elämä on laiffii!..

Uusimmat blogimerkinnät

Hätä ja suru..Perjantai 04.04.2008 15:33

..missä.. missä tyttäreni?! Kuulin aamulla että hän on karannut toisen tytön kanssa perhekodista?!?! Kyseessähän on siis juuri 15vuotias tyttö..Houkuteltu mukaan ja kuka tietää millä..?? Ovat häipyneet yöllä salaa.. ei koulussa ole kukaan nähnyt taikka kuullut. Viranomaiset hälytetty apuun.. itse laitoin tyttärelleni viestin, että palaa nopeasti takaisin sinne perhekotiin, että minulla on suuri hätä ja pelko..
Perhekodissa..siellä välitetään ja tähän asti kaikki on ollut kunnossa..
Niin miksi ihmeessä on poistuttu.. lähdetty.. kadottu.. tehty niin? Mitä nuoren päässä liikkuu.. en tiedä, koskaan itse en ole niin tehnyt.. en ymmärrä..

Suunnaton hätä.. ei edes pysty mitään tekemään.. voimaton.. Kysyn itseltäni tässä jatkuvasti: "missä.. miksi.."? Toivottavasti löytyy pian eikä ole sattunut mitään. Se tässä suurin pelko onkin..

Odotan vastausta löytymisestä.. paha olla on..

Jatkettu kirjoittamista 8.4.2008:
Tytär ei ole vieläkään löytynyt.. seikkailee toisen karanneen kanssa Kouvolan suunnalla. Luojan kiitos että mitään vakavaa ei ole vielä sattunut. Mutta olis kuitenkin todella suuri helpotus jos tytär nopeasti palaisi takaisin sinne mistä on karkuun lähtenyt! Kaikki sukulaiset ja tuttavat ovat hädissään ja aiheesta!!!

9.4.2008: Tytär löytynyt! Hyvissä sielun ja ruumiin voimissa! Luojalle kiitos että hän elää!!!!
Suuri painolasti purkautui hartioiltani ja voin taas olla rauhallisin mielin. Tyttären kanssa jutellutkin olen ja nyt vaan tarvitaan aikaa parantua..
Mutta hyvä että löytyi.. :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.