IRC-Galleria

VJS/Rovers oli taas iskukyvyssä kun joukkue kohtasi HPS/Musran!

Joukkue tänään: Marko(Maalissa), Iiro, Mika, Teemu La, Teemu Lu, Azat, Ossi, Timsku, Ari, Jonni ja Jussi.


Peli alkoi Ossin ja Azatin pienellä pyörityksellä HPS päässä ja pari veto paikkaa Azat sai mutta ikävä kyllä jotkut menivät suhtkoht rankastikkin ohi. Peli oli tasaista, pakin paikalla pelannut Iiro nousi joskus niin ylös, ettei laskenut sieltä nopeasti ja vastustajat saivat pieniä vastahyökkäyksiä. Sitten kostautuu Iiron pieni seikkailu ja vastustaja pääsee iskemään kahdella yhtä vastaan, josta vastustaja teki varmasti 1-0 tilanteeksi. Pelin kuluessa, Mika pääsi kentälle, miehen sanoin " 5 sekunttia ja loukkaantuminen". Tämä oli kova kolaus puolustukseen, joka muutenkin oli vähän heikohkon oloinen. Kunnes n.5 minuuttia ensimmäisestä maalista rävähtää taas, miestä ei pidetä maalinpuolelta ja tilanne on 2-0. Markon syy kumpikaan maaleista ei ollut. VJS/Rovers tekee pienen ryhti liikeen, kun kärki parivaljakko Ossi ja Teemu La saavat pari hyvää tilannetta. Ensimmäinen kulma on hyvää harjottelua toista varten, koska pojat iskevät toisesta saamastaan kulmasta. Ossi ajoi hyvin maalille ja Teemu La syötti nopean maatiaisen, 2-1. Noin 2minuuttia tämän jälkeen kärjessä Ossi ja Timsku tekevät taikojaan, Ossi syöttää helvetin tarkan syötön Timskun jalkaan, maalivahti on pelattu pois pelistä ja Timsku viimeistelee ............................................................................................................................................................................................ylärimaan. Ossi yrittää saada jatkopallon sisään, mutta tänään VJS:llä ei käy edes tuuri. Vaikka VJS yritti niin maan perkeleesti tehdä sitä tasoitusta, ei se tällä kertaa tullut. VJS:n vaihtopenkillä ainoa jonka suu kävi oli valmentaja Kari, koska ei ole pitkään aikaan tappio vetänyt näin hiljaiseksi. Niin voitettava ottelu, hävitään parin virheen seurauksena. Voiko tämä edes olla totta. Peli päättyi siis HPS voittoon numeroin 2-1.


Päivän Leijonat:
Azat
Ossi
Teemu Lu
Teemu La
Jonni
Timsku

Azat pelasi tehokasta peliä kärjessä, sai pakkia liikkeelle ja vetojakin, joissa oli voimaa mutta ei oikein suuntaa, mutta hyvä peli Azatilta.
Ossi oli hyökkäyksen pioneeri joka jakoi hyviä syöttöjä Teemu La:lle, Azatille ja Timskulle. Lisäksi kavennusmaali, joka ei oikein lohduttanut edes Ossia.
Teemu Lu pelasi ensimmäisen futsal pelinsä ja hyvin pelasikin. Treeneissä hyvin pelaava Teemu Lu toi treeni energiansa tänään kentällä ja oli yksi ottelun valopilkuista.
Teemu La pelasi energisesti kärjessä syöttäen myös kulmasta tulleen maalin jonka viimeisteli siis Ossi. Pari hyvää vetoa myös Teemulta.
Jonni pelasi hyvää ja varmaa puolustus pelaamista, hienoja keskialueen karvauksia joista porukka pääsi pieniin vastahyökkäyksiin.
Timsku pelasi ihan hyvin kärjessä, vähän jäi harmittamaan tuo 1000 taalan paikka mutta ei niistä aina voi onnistua.

Lampaat:
Jussi
Iiro
Ari

Jussin ensimmäinen futsal peli näkyi vähäsen. Ei ollut mies ihan vielä valmis tähän koitokseen, mutta lisää harjoittelua niin peli alkaa seuraavissa peleissä luistaa!
Iiro on tässä kategoriassa siksi vain, koska valmentajat eivät peluuta häntä kärjessä. Iiron pakin taidot eivät silmiä hivele.
Arilla ei oikein ole kulkenut näissä futsal peleissä. Onko mies enemmänkin ison kentän pelaaja?

Marko pelasi varman pelin otti pari hyvää torjuntaa tilille ja oli "neutraali" pelaaja tänään.
Mika taas pelasi sen 5 sekunttia joten ei voi oikein arvioida. Toivottavasti on kunnossa ensi peleissä.


Seuraavat pelit: 16.12 Myllypurossa!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.