VGS 4ever <3 Thnks fr th mmrs <3Torstai 12.07.2007 23:28

Ens vuonna jätkät uusiks.<3 Ja sillo ollaan kaikki vuotta parempia ja vaikka mitkä pikkukakkosetkin kaatuu (=

Ja kieli pysyy kurissa.................................... Allu. :D

Hesacup, 1.peli: VGS - Bojaskos 2-1Maanantai 09.07.2007 19:28

Lyhyesti:

VGS hallitsi koko peliä ja sai monta maalipaikkaa, vedot menivät kuitenkin yleensä puoli metriä ohi, mutta ekan puoliajan puolivälissä Allu pääsee karkuun ja sijoittaa tarkan laukauksen nurkkaan, 1-0.

Toisen puoliajan VGS aloitti myös vahvasti, mutta Bojaskos sai rajaheiton jälkitilanteesta onnekkaan osuman, peli oli 1-1.

Bojaskoksen maalin jälkeen nähtiin kentän hienoin liukkari jonka tarjosi Tomi. Tosin tuomari tarjosi Tomille liukkarin jälkeen keltaista korttia. Myös Bojaskoksen pelaajat hermostuivat ja vetivät Pepeltä rumasti jalat alta, keltainen kortti myös vastustajille.

VGS painosti koko ottelun, ja lopussa työ myös palkittiin. Allu pääsi taas Maken upeasta syötöstä läpiajoon ja samanlainen kuin ensimmäinen maali, peli oli 2-1.

Peli päättyi lukemiin 2-1 joka merkitsee VGS:n ensimmäistä voittoa hesacupissa.

Maalit: Allu 2kpl
Varoitukset: Tomi

VJS/B4 - Honka United 3-0 Sunnuntai 17.06.2007 22:37

Kiitos pojat!! <3

Peliaika 2x20
Peliraportti:

Noin 5min pelattu ja honka saa pilkun, kiitos kuitenkin mahtavan maalivahtimme markon, peli pysyi vielä 0-0 tilanteessa.

N. 10min pelattu, jonni syöttää Teemulle joka jatkaa suoraan ilmasta laitaan Jaakolle, joka juoksee nurkkaan ja keskittää Teemulle hyvän syötön josta Teemu vetää volleyn maaliin. 1-0

Honka painosti myös lujaa mutta Marko oli aivan ilmiliekeissä, myös VJS sai pari tilannetta mutta kun tauolle mentiin, peli oli 1-0.

N. 25min pelattu kun Zani kaadetaan ja VJS saa vaparin noin 15metristä. Jussi asettuu pallon taakse ja tekee komean vapari maalin, peli on 2-0

N.30min pelattu kun Kimi vetää törkeästi liukutaklauksella Hongan pelaajan kumoon ja saa keltaisen kortin. Maalia ei vaparista syntynyt.

N.35min pelattu kun VJS lyö pelin lukkoon. Jaakko heittää sivurajan Teemulle josta Teemu jatkaa kantapäällä Teolle joka vetää ensin veskaria päin jolloin Ossi tulee ja vetää riparin sisään, peli on 3-0.

Peli siis päättyi 3-0 VJS/B4:lle

Maalintekijät: Teemu, Jussi ja Ossi
Varoitetut: Kimi ja Ossi
Vihreä kortti: Marko