IRC-Galleria

Kilopilleri

Kilopilleri

mistä tätä lunta oikein tulee?

Blogi

- Vanhemmat »
Hyvät kansalaiset!
On aika paljastaa jotain mystistä, nimittäin rakkauslääkärin ammatin syvimmät salat ja juonenkäänteet. Ennen kuin voi aloittaa tälläiset hyvin tärkeät hommat, täytyy käydä vähän teoriaa läpi. Mitä rakkaus on ja mistä se tulee?

En usko että on tarpeellista kysyä tiedättekö miten rakkautta tehdään tai mistä sitä syntyy... ;p Kaikillahan meillä on vanhemmat, eiks juu?

No hyvä jos asiat ovat sentään sellaisella tasolla. jup.

Niin, siis. Ennen kuin voit aloittaa työnkuvaasi kuuluvat jutut, on oltava juttu hallussa. Kyllä. ja Totaalisesti. Aika kamalaa se olis jos rakkauden lähettiläs tyrisi ja saisi sinut rakastumaan vaikka naapurin oksettavaan Veijoon. TAI keijoon. TAI anteroon. ( En tietenkään puhu kenestäkään tietystä henkilöstä, he ovat vain esimerkkiuhreja, joo.)
Siinä olis mummolla ihmettelemistä. :Ö

ja kokemus on tä'rkein, kun harjoittelemalla se selkenee... ( siitä ovat kyllä kaverit saaneet kärsiä,,, sori.. :V

tässä vaiheessa voin vain sanoa että jos homma kiinnostaa niin miettikää!! (rakkautta siis... ) ja RAKASTAKAA.

Ja lisää ensi kerralla-..

LOVE FOR EVERY BODY!

(peace man)

joulu on taas....Torstai 01.12.2005 12:48

ja muumipeikon vatsa on auki.. mielenkiintoinen sijoitus ekalle joulukalenterin luukulle.. *vihjailua kenties?*

Noh, joka tapauksessa oli outo aamu. ja oudommaksi se näköjään muuttuu... Päätin juuri olevani pulla. sellainen rusinapulla, jossa rusina on siellä sisällä piilossa ja pullaa joka puolella--- kaipa hiiva ei vielä ehtinyt kohota tarpeeksi kun tuntuu että tässä paisuu koko ajan vaikka onkin jo uunista ulos tullut... :D

Hyi sentään. Mutta jaksellaan ja joulun rauhaa... rusinoillekin.. .;P <<<<<<3

apuva... Maanantai 28.11.2005 15:51

nyt on kyllä niin kiire että täytyy ihan kirjaimia hotkia... :/
Mutta rakkaille faneilleni tiedoski, että kaikkien hassujen sattumuksien kautta hengissä ollaan, ainaski toistai seksi. :P

ja seuraavaa aforismia pukkais..Perjantai 25.11.2005 16:48

jälleen kerran herää kysymys mistä on kysymys...

:P

hei porosein!Perjantai 25.11.2005 13:50

taas on perjantai. stressiä stressiä, mutta kyllä tämä tästä helpottunee... :P

Olipa eilen kivaa. Olin ihka ekaa kertaa jääkiekkomatsia kattomassa porissa.
Jännää sinäänsä että ihan itse fiilistelee muiden joukossa, vaikkei fani olisikaan. Ja löysinpä jälleen kerran jotain ihmeteltävää, nimittäin sen, mistä yleisön "mylvintä" ja äännähtely oikein saa sellaisen muodon kuin miten se matsissa ilmenee..? Jos kiekko on lähellä mennä maaliin (siis laukaus epäonnistuu) kuuluu ihan ihmeellisiä ääniä.. Sellainen joukkomylvintä on kyllä vaikuttavaa.

Huh huh. Pitäisi valmistautua historian kokeeseen, mutta huonosti nukuttu
( sikeästi kylläkin, mutta liian lyhyt) yö vaikuttaa ilkeästi.. eipä tässä auta kuin nappia nassuun ja menoks.. hei onks kellään niitä nappeja mitä oli täydellisten naisten Lynetellä? näyttivät tehoavan.. ;)

ai niin.. ja erityisen tästä perjantaista tekee se, että jään ekaa kertaa ( hui kun hurjaa, jo kaksi " ekaa kertaa" :P) kauhajoelle hyvän ystäväni luo yöksi.
Täsmennetty tutuille, ette ole jääneet mistään paitsi. :O :D

Antoisia viikonloppuja toivotellen:

Neiti X
Mites se menikään...

Ai niin,

Jos on lusikalla annettu, ei voi kauhalla ottaa...

Oletteko huomanneet? :P

Ja sitten lankesin.Torstai 24.11.2005 12:23

no niin. nyt se piru sitten pääsi irti. ja ihmiskunta on vaarassa.
pieni varoituksen sana näin etukäteen. Päiväkirjojani en suosittele etenkään heikkohermoisille, liian vaikeasti ajatteleville ( voi tosin helpottaa ymmärtämisessä) ja tosikoille.

R U READY?

Näin ensimmäiseen päiväkirjaan täytyy mainita, että minulla lienee jonkin sortin monimutkaisen ajatelun vitsaus. Siitä on haittaa normaalielämässä kun ketsuppipullokin tuntuu niin ylitsepääsemättömältä ihmeiden sattumalta. Hurjaa, eikö vain?

Ja Niinalle tiedoksi, tähän voisi hyödyntää niitä sun Aivan loistavia sananparsias, nimetään ne nyt sitten vaikka aforismeiksi.. ( sivistyssanoja.. uuuh)

eikä niitä arkkeja ja kvarkkeja tarvitse joka paikkaan tuntea, sillä kaikkihan me loppujen lopuks tiedetään et oma kiva se on paras kiva, right? :P

Noh, toivotan teille parhaimmat jaksamiset kunnes jälleen tapaamme.
(heti kun keksin miten ketsuppipullo on saanut alkunsa.)

<3 me myself and I
- Vanhemmat »