IRC-Galleria

Ohohoho! :0Tiistai 14.08.2007 02:07

Just tässä ajattelin, että enpä oo varmaan koko kesänä kirjottanu päiväkirjaan, ja mitä?! en ookkaan puoleen vuoteen kirjottanu tänne. Ohhoh!

No mut, kauheen nopesti meni taas yks kesäloma. hyvin paljon tekemistä koko ajan. omia sukulaisia, kauhee määrä juhlia, uimista, koiria, omalla mökillä mökkeilyä, piknikkejä, mopoilua, shoppailua, toisten mökillä mökkeilyä, musiikkia, matkustelemista, kuumetta, leirejä, lampaita, retkeilyä, posettamista&räpsimistä, töitä, veneilyä, raivoomista, kissoja, telttailua, suuria urheilukisoja, nörttäilyä, lastenvahtimista, sulkapalloa, jasiinäsesitolikii.
no eikä ollu. lukemista, valvomista, lehmiä, toisten sukulaisia, nurmikon leikkaamista, panikointia, ruskettumisyrityksiä, pyöräilyä, tylsistymistä, jopa hevosia, autoilua, yöjuoksuja, mustalaisia, grillausta, uusia tuttuja, nauramista, ohhoh!

Tän kesän parhaat kappaleet oli kyllä ihan selvästi
1. Umbrella
2. Tokyo
3. I'll fly with you
4. True believer
5. To you
+++6. Yhen kvartetin esittämä Jaakko kulta! :D meinas ihan unohtuu.. ;D

Kaikki jotenki niin hyviä, ja hyviä muistoja liittyy kaikkii :) jännää, et kaikki on sellasia, mitä en yleensä kuuntelis. suomirokki on huippua, mut kesä tekee ihmeitä ;D

Kyllä oli hienoo! :) vaikka tuntuuki että olin koko kesän hermot kireellä ja ai että, kaikilla oli niin mukavaa! mutta kyllä olikin, oikeesti :D ristiriitaisuus on valttia, hohhoh!

Kiitos kaikille, jotka tuli tsekkaa mun settii, parempaa jengii voi ettii vaa pitki mettii. Oli kiva kesä, otetaa uusiks, joohan. kylläpä olen vitsikäs, ohhoh.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.