IRC-Galleria

Kiosakishi

Kiosakishi

籠の中の鳥は/Kago no naka no tori wa/The bird in the cage
PJ: "Sarri, olet oikeassa että tämä ohjelma poikkeaa koska harvoin suunnitteluvaiheessa sitä esitellään kellekään. Kuitenkin, jos suunnitteluvaiheessa ei ohjelmaan suostuta tekemään minkäänlaisia muutoksia, niin tuskin niitä muutoksia ruvetaan valmiina tekemään. Tällä tavoin säästämme teiltä vaivannäköä koska suunta johon tämä fight oli menossa oli yksinkertaisesti umpikuja.

Voin vakuuttaa sinut että olemme lukeneet tämän ryhmän kaikki tekstit vaikka se välillä vaatikin ponnistelua. Olemme parhaamme mukaan yrittäneet pysyä mukana niin kuin Karo sanoi ja nähdessämme jotain josta tiedämme että se ei tule sellaisenaan toimimaan, olemme yrittäneet tuoda sen esiin. Tässä ei ole mitään henkilökohtaista, eikä tästä kannata loukkaantua. Kaikkea ohjelmaa ei voida coniin hyväksyä ja tätä ohjelmaa ei mielestämme saada esityskelpoiseksi ajoissa.

Se, että joku on kanssasi eri mieltä ei tarkoita että kyseinen henkilö olisi tietämätön. Kommenteistamme vastauksesi on ollut vähintäänkin ylimielinen. Ehdotuksemme olemme kuitenkin antaneet ystävälliseen sävyyn.

Tämän ryhmän kokonaisuus on hajanaista ja suunnitelmissa on aukkoja. Tietenkin suunnitteluvaiheessa ei tarvitse olla valmista, eikä Roomaa rakennettu päivässä, mutta organisointia pitää olla ja sitä ainakaan minä en löydä täältä.

Sinä et myöskään voi vetää johtopäätöksiä ja esittää niitä faktoina. Kukaan coniteassa ei ole loukkaantunut eikä sinun tarvitse pyytää anteeksi erilaisuuttasi. Molemminpuolinen kunnioitus ja perus kohteliaisuus pitäisi kuitenkin löytyä. Otimme ideasi vastaan ja pidimme siitä, suunnittelu ja organisointi vain ei vakuuttanut enää. Jos Yuki-kun olisi saatu mukaan, tämä olisi toiminut mainiosti.

Tekstini on nyt lyhyt omaasi verrattuna ja tässä jäi paljon sanomatta. Päätös on kuitenkin tehty, tätä Fightia ei tällaisenaan toteuteta. Olet tervetullut lähettämään uuden ohjelmaehdotuksen, valmiina tai ilman, ohjelmavastaavallemme."

"Et siis myönnä että sekoitit näytösfightin näyttelijät ja osallistujat keskenään ja valitit sitten sitä että kyseessä on pelkkä näytös? Sille en mahda mitään jos kuulostan ylimieliseltä, se johtuu sekä siitä että ihmiset tulkitsee väärin sekä siitä että miuta ärsyttää selittää samoja asioita kymmeneen kertaan sekä selittää asioita jotka on miulle itsestäänselvyyksiä. Teillä on selkeesti jotain miuta vastaan joten annatteko muun porukan järjestää Fightin jos jättäydyn pois kokonaan ja annan heille vain käsikirjoituksen ja säännöt sekä pukusuunnitelmia jota sitten voivat muokata?"

"Yksinkertaisinta olisi pistää joku täysin ulkopuolinen lukemaan kaikki viestit ja kysyä mitä tämä on asiasta"

PJ:"Asiaan liittyvä kommenttini oli yksinkertaisesti että mielestäni tämä ohjelma ei vaikuta enää lainkaan FFFightiin sopivaksi ja sen voisi rakentaa uudelleen esityksenä.

Kyse ei ole edelleenkään henkilökohtaisuuksista. Tämä ei ole Paha Conitea VS Sarri Boss Fight. Ei ole kyse sinusta. Idea ei toimi tapahtumaan ja kaikkea ohjelmaa ei voida hyväksyä. Ohjelmakartta pitää saada kohta valmiiksi ja jos ohjelma on vielä näin pahasti kesken kun H-Hetkeen on alle 4 kuukautta... Emme voi luvata paikkaa ohjelmalle joka ei välttämättä valmistu, meidän pitää välttää "Hups, puolet ryhmästä ei ollutkaan niin aktiivisesti mukana kuin Facebookissa lupasivat" tilanteita. Myös se, että ensimmäinen liveharjoitus olisi vasta conissa on aika tyrmistyttävä idea. Ei millään pahalla ketään ryhmässä olevaa kohtaan, mutta aika vain ei riitä.

Säälin sitä ulkopuolista joka nakitetaan lukemaan kaikki tämä wall of text, just to prove a point."


"Mie tiedän olevani harvinaisen ärsyttävä ja provosoiva ihminen ja miun syyksi on helppo sysätä kaikki koska annan liikaa periksi mutta kysykää nyt itseltänne että ootteko tekään käyttäytyneet asiaan kuuluvalla tavalla. Kyllä nyt sentään OHJELMAVASTAAVAN kuvittelisi tajuavan että FFFight foorumille ei aleta vetämään yksittäiskeskustelua deitistä. Ja jos sanon että käsikirjoitus on vielä vaiheessa eikä sitä olla vielä päätetty ja antakaa sitten valmiista kässäristä palautetta niin korjataan ne pari juttua sieltä sitten niin sen ei pitäisi olla liian vaikeaa ja ylimielistä."

PJ: "Anteeksi nyt vain, mutta oletko tosissasi?"

OV: "Tiedostan tehneeni virheen ottaessani deitin puheeksi täällä, mutta en näe miten se liittyy juuri tähän."

"Eikös tää keskustelu ole lähtenyt vähän käsistä?

Sarri, minusta ideasi oli kiva, mutta Yukin puuttuminen tosiaan pilaa sitä hyvinkin paljon, ja lisäksi olisi yleisönkin kannalta kivempaa jos lavalla nähtäisiin heillekkin tuttuja hahmoja, kuten myös staffille joiden ei tarvitsisi alkaa vääntämään pukua vain ja ainoastaan tätä varten. Lisäksi tähän voi keksiä vielä vaikka mitä kivaa, vaikka kässäri menisikin uusiksi, ja itse olen yhä valmis olemaan mukana, tarinasta riippumatta. Siihen voi keksiä vielä vaikka mitä, eikä tarvitse tähän yhteen ideaan alkaa juuttumaan.

Ja vastaavat nyt kuitenkin ovat ilmaisseet mielipiteensä ja päätöksensä, joten fightin juonta myös pitää muuttaa, tai se ei toteudu. Itse en näe tätä maailmaakaatavana esteenä vaan mahdollisuutena keksiä jotain vielä uniikimpaa. Lisäksi suunnitelma tosiaan hieman lässähti Yukin kieltäytyessä. Näen järkkärien pointin, enkä usko että herneen nenään vetäminen auttaa asiaa millään tavalla, koska kyseessähän ei loppupeleissä ole henkilökohtainen asia, vaan pikemminkin looginen päättely fightin valmistumisen ja toimivuuden suhteen. Ei ole mitään järkeä lähteä hakemaan riitaa näinkin pienestä takapakista. Sen kuin kirjoitetaan asiat uusiksi ja paremmin, niin ettei kenelläkään ole mitään muttia, eikös vaan? Tästä saadaan vielä hieno fighti jos vaan lopetetaan tappelu "

Fightijäsen X: "Eikös tää keskustelu ole lähtenyt vähän käsistä?

Sarri, minusta ideasi oli kiva, mutta Yukin puuttuminen tosiaan pilaa sitä hyvinkin paljon, ja lisäksi olisi yleisönkin kannalta kivempaa jos lavalla nähtäisiin heillekkin tuttuja hahmoja, kuten myös staffille joiden ei tarvitsisi alkaa vääntämään pukua vain ja ainoastaan tätä varten. Lisäksi tähän voi keksiä vielä vaikka mitä kivaa, vaikka kässäri menisikin uusiksi, ja itse olen yhä valmis olemaan mukana, tarinasta riippumatta. Siihen voi keksiä vielä vaikka mitä, eikä tarvitse tähän yhteen ideaan alkaa juuttumaan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.