IRC-Galleria

Kiosakishi

Kiosakishi

籠の中の鳥は/Kago no naka no tori wa/The bird in the cage
" Ja tosiaan se kuulostaa erittäin karulta mutta me ei oltaisi tässä tilanteessa jos ohjelmavastaava ja pääjärjestäjä eivät olisi päässeet näkemään ja kommentoimaan ideointivaiheessa olevaa ohjelmaa. Tätä ei yleensä tapahdu ja se oli miun kannalta virhe jonka tein ihan vaan sen takia että sinisilmäisesti kuvittelin että se toimis mutta eipä toiminutkaan. Mutta se jos vastapuoli olettaa että yksinomaan vika on miun toiminnassa eikä molemmin puolista niin tästä keskustelusta ei tule mitään."

PJ: "Todennäköisesti tämä tilanne olisi tapahtunut kuukauden päästä tai viikkoa ennen conia kun ohjelma valmistuu, jos teksti pysyi samana kuin mitä oli suunniteltu. Myöskin kaikki maailman "what if" tilanteet ja "shoulda-woulda-coulda" skenaariot ovat ajanhukkaa. Emme syytä ketään mistään, yksinkertainen fakta on että tätä ohjelmaa ei toteuteta Yukiconissa 2014."

"Se jos minä SANON vastaan jotain ideointivaiheessa ei välttämättä tarkoita etten kuiteskaan lopullisesta versiosta sitä korjaa jos se silloin vielä vaivaa. Ja se että mie vaikutan joltain on edelleen siun omaa tulkintaa, mie tosin tiedän että annan ihmisille täysin vääriä signaaleja koska ja koska olen ihminen miutakin ärsyttää se että joku ei millään kuuntele mitä sille sanotaan ja joutuu toistamaan asiat kymmenen kertaa ja sitten tulee vaan valitusta siitä kun on tajunnut asian väärin ja ei suostu ollenkaan miettimään asiaa. Mutta te siis ootte hylkäämässä tätä koko Fightia sen takia että MINÄ olen väittänyt teille vastaan ja MINÄ olen tehnyt kaikkea muuta ärsyttävää joten eikö ongelma sitten ole siinä että ette vaan halua olla miun kanssa tekemisissä ja ohjelma on okei tällä jäljelle jäävällä porukalla ja pääidealla jos MINÄ jään pois tai joku muu ihan selkeästi on se joka hoitaa tätä hommaa ja sitten päättää ideoista joka tällä hetkellä siis olis meidän ryhmän vastaava/ryhmänjohtaja."

"OKEI NYT VASTAUS TÄHÄN KIITOS: Jos käsikirjoituksen muuttaa teidän mieleiseksi mitään ongelmaa ei pitäisi olla? Koska aiemmin tosiaan on väitetty että syy siihen miksi tätä Fightia ei voi toteuttaa tällä kokoonpanolla on se että käsikirjoitus ei miellytä, onko näin?"

OV: "Ei. Sanoin jo aloitusviestissä, tällä idealla ja tällä kokoonpanolla ei Yukiconiin FFFightia tule. Eli ei, käsikirjoituksen muuttaminen ei auta."

"Ja osaatko sanoa ensinäkin tarkemmin mikä ideassa on vikana?"

Fightaaja X: " Nyt muaki alko pelottaa. Kai siis Fight tulee silti? Olisin yhä innolla mukana, ja luulin siis tosiaan, että jos tarina ja hahmot muutetaan nii ei pitäisi olla ongelmaa. *Puppyeyes, yhä juontajan paikan toivossa*"

"Ja pyydän tässä tosiaan siuta selkeyttämään ja perustelemaan kantasi, jos kuulostan vaativalta tai töykeltä kyse on edelleen ilmiöstä jota sanon tulkintavirheeksi."

OV: "Emme pitäneet ideastasi että oma hylätty maskotti hahmosi Fuyumi olisi pääroolissa ja parrasvaloissa, ja että hänet esiteltäisiin hahmona jonka PITI olla maskotti. Koska tämä ei ole totta. Japanilaisesta mytologiasta poimimasi hahmopointit menisivät suurimmalta osalta yleisöä ohi. Hahmosi eivät liity conin teemaan. Conin teema ei ole lumi, vaan anime ja pelit. Tämän lisäksi tapa jolla olet ripotellut ideoitasi on erittäin hajanainen."

PJ: " Ilman Yuki-kunin esiintymistä, tämä idea ei toimi kunnolla. Yuki-kunin mainitseminen olisi taas todella huono korvike ja aukko tarinassa ja toteutuksessa."

" Alunperinhän suunnitelmissa oli että tulee sekä poika että tyttömaskotti mutta Fuyumin ei ikinä pitänyt olla yksin maskotti. Mutta koska kiellettiin sanomasta että alunperin suunniteltiin että conissa olisi ollut kaksi maskottia niin vaihtoehtoina on sanoa että Fuyumin piti olla maskotti tai sitten että Fuyumi itse oletti että hänestä olisi pitänyt tulla maskotti. Mutta tuon asian voi korjata muotoilemalla asian jotenkin toisin. Koska Yukiconin nimi kuitenkin liittyy lumeen ja talveen niin se on ajankohtaista lisäksi Fuyumi ja Tengut näyttävät videopelihahmoilta vaikka eivät virallisesti niitä ole. Mutta voidaanhan me esim. pistää joku FF pahis valloittamaan con jos se niin pahasti tuo yksi pikkuseikka häiritsee. Ja tuo ideoiden ripottelu... Kyseessä on FFFIGHT JÄRJESTÄJÄFOORUMI jolla ehdotetaan ideoita fightiin EI VALMIS OHJELMANUMEROKSI HAKU. Tarkoitus oli ensin koota työryhmä, säännöt ja lyhyt selitys siitä millaista fightia ollaan tekemässä ja kysyä aluksi VISUAL GAYLTA lupa. Tämän jälkeen tehdä kässäri ja liittää sekä se että säännöt + työryhmä ja ehdottaa sitä sitten ohjelmaideana. Eli kyse ei ole siitä että selkeää ohjelmaehdotusta jossa on asiat selkeästi jäsennelty ei olisi ollut tulossa mutta aluksi täytyi hoitaa käytännön järjestelyitä mm. selvittää kuka nyt on ryhmänjohtaja joka puolestaan ottaa jollain tavalla vastuulle sen että otetaan yhteys Visual Gayhin jonka jälkeen sitten tehdään se esitys ohjelmavastaavalle."

PJ: ""Alunperin", "olisi pitänyt", "voisi olla".

Ei. Missään vaiheessa ei ollut päätetty 100% että Yukiconille tulee kaksi maskottia. Maskottiehdotuksia tuli yksittäin ja pareina.

Sanoin myös että tarinan ei tarvitse olla että "Fuyumin PITI olla maskotti" koska se ei ole totta. Ehdotin tarinaksi että maskoteista valittiin Yuki-kun, fair and square, ja Fuyumi katkeroitui. Tämä olisi lähimpänä totuutta, ei siis valehtelua. Tämä on myös ESITYS eikä sen tarvitse edes perustua tositapahtumiin.

Emme voi kieltää teitä jatkamasta suunnittelua, joten olette vapaat sen tekemään. Muokatkaa ideaa ja tekstiä ja lähettäkää ehdotus ohjelma@yukicon.fi, ja siihen vastataan. Itse en tätä suosittele enää tämän kaiken jälkeen mutta en myöskään estä sinua tai kiellä sitä."

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.