IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

ihQ päiväPerjantai 23.11.2007 22:46

tänää oli supa ihQ paeva taas! oltii lauran kans shoppailee helsinkis. löysin 3 paitaa ja kivan kaulakorun. nähtii galtsu julkkiksii! tai no sellasii nobodyja mut kuitenki tiiettii täält : D
sit vähä mäkkiläskeiltii ja ootettii tätä yht pellee 1h40min -.- MIEHET!! HUOH! "nappi irtos!! kännykkä hajos!!" voi siis OMG!! : D mut kyl se tompsukka lopulta sieltä jostain tuutista saapui helsinkiin. ja oltiin kaikki onnellisia! sit siihe tuli joku joku joku likka. ja pyörittii siel noi vähä nautti alkoholii. . minä ja laura oltii iha selvinä! olkaa ylpeit!
sit voi gaaaaad mikä orgasmi! ku näin exän!! -.- teki mieli hirttää se siiihen paikkaan. MITEN SE ONNISTUU OLEE AINA SIELLÄ MISSÄ MINÄ!! VAIKKA SE ASUU JOSSAI VITUN TURuS SAAATANA!!
ei voinu mua päin ees kattoo. olin taas ilmaa <3 "mitä galtsu stalkkaaja!?" se huikkas tompalle. "PELLE!" huusi tompsukka takas : D<3 joo joo.. juuuri näin. joo : D ei muuta tällä kertaa!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.