Big in Finland, UUSI SARJA!

Big in Finland Yle Areenassa 8.12.2017 ja Yle TV2:ssa keskiviikkoisin klo 22 (kolme jaksoa peräkkäin) 3.1.-7.2.2018

Big in Finland on tarina kahden suomalaisen nuoren koomikon Pietari Vihulan ja Henric Chezekin matkasta läpi Amerikan. Miten uppoaa suomalainen huumori? Miten saada uudessa paikassa keikkoja? Onko kaikki suurempaa Jenkeissä?

Ohjaus ja kuvaus: Mika Niva.
►  Katso BIG IN FINLAND jaksot!

IRC-Galleria

Heidiltä pöllinLauantai 08.12.2007 16:15

NETISSÄ LIIKKUU VAARALLINEN VIRUS, JOKA SAATTAA KAATAA KOKO KONEESI. SE ON SAANUT ALKUNSA JOSTAIN, JA LEVIÄÄ MESEN KAUTTA. KUN YSTÄVÄSI MESESTÄ ON OFFLINESSA, KIRJAUTUU JOKU MUU HÄNEN TUNNUKSELLAAN JA LÄHETTÄÄ SINULLE LINKIN. LINKKI ON :
www.dont-miss-this.com ;) <
toi '';)'' on mese hymiö muodossa
JOS TÄMÄ LINKKI LÄHETETÄÄN SINULLE, ÄLÄ MISSÄÄN NIMESSÄ PAINA LINKISTÄ KOSKA SE JOHTAA SINUT SIVUSTOILLE, JOTKA NÄYTTÄVÄT EHKÄ TAVALLISILTA, MUTTA LEVITTÄVÄT OIKEASTI VIRUKSIA.
OLEN ITSE KOKENUT SEN JA ENSIN YKSI YSTÄVÄNI OLI OFFLINESSA, SITTEN LÄHETTI LINKIN JA MENI TAKASIN OFFLINEEN. SAMA TAPAHTUI ERÄÄLLÄ HENKILÖLLÄ NIMELTÄ MIIKA.. HETKI SITTEN OLIN PUHUNUT HÄNEN KANSSAAN, HÄN MENI YHTÄKKIÄ OFFLINEEN JA SENDASI LINKIN, TAKASIN OFFLINEEN JA TULI ASIASTA MITÄÄN TIETÄMÄTTÄ. JOTEN TOISTAN, ÄLKÄÄ MISSÄÄN NIMESSÄ MENKÖ TUOHON SIVUSTOLLE! JA JOS OLETTE SATTUMOISIN JO MENNEET, VAIHTAKAA SALASANA!
EN PELLEILE ASIAN KANSSA! KOPIOIKAA JA LÄHETTÄKÄÄ NOPEASTI KAIKILLE TUNTEMILLENNE!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.