IRC-Galleria

21 yötä jouluunLauantai 03.12.2005 11:31

Huih mikä ilta! Ihmisiä tuli oikein riittävästi, itseasiassa tuoleja ei ois riittäny enää ku ihan parille vaan (mut ne tuolit ei ois mahtunu juurikaan olkkariin). No, lattiallehan mahtuu jos joskus saadaan viel enemmän porukkaa :D

Baariinkin oli lähössä isohko porukka, mutta meni sit vähä ketuiks. Mä, Esa ja Päivi jäätiin viimesiks baariin menijöiks, jotka lähti tästä alas. Muut oli lähteny hilautuun jo pysäkille, joten me sitten todettiin pääsevämme Sinin kyydillä Leppävaaraan. Leppävaarasta soitin Maijalle, että ollaan nyt tässä, mennäänkö sisään vai odotetaanko pihalla. - Juu juu menkää sisään jo vaan, me tullaan ihan kohta perästä.

No joo. Oltiin oltu joku puolisen tuntia baarissa ku Esa kekkas et mennääs ettiin muut, on niittenki jo pakko olla sisällä (oli vähä jonoo jne). Ei rupee näkyy missää. Mullahan on siis puhelin aina narikassa, kun tuskin kukaan kaipaa siinä vaiheessa enkä halu laukkua. Muistin ainoostaan Saaran numeron ulkoo, soitin sille Esan puhelimesta. Joo Saara on menos kotiin, ku Maija oli bussissa keksiny ettei tiedä mihin ollaan menty eikä saa mua kiinni, joten tyypit oli sit lähteny KESKUSTAAN.

Eli Esan ja Päivin kaa koko ilta. No ei siinä mitään, ihan lystiähän meillä oli, kunnes joskus kahden maissa Esa lähti ja Päivi liimautu johki aika oksetusmieheen. Mä sit hengailin (yllättäen xD) baaritiskillä ja sinkoilin siitä sitten vähän väliä Päivin kanssa tanssimaan. Päivi katos joskus kolmen jälkeen, joten puol neljältä narikkaan (jonka läheltä löyty Päivi sen äijän kanssa.. nojoo, sinne jäivät) ja sit kotia. Maijaa ei ole näkyny kotona vieläkään...

MUTTA TÄNÄÄN TAVASTIALLE ROKKAAMAAN!!! Ei taatusti tartte tapella ihmisten kanssa minne mennään ja mitä tehään :D

Kiitokset kuitenkin kaikille osallistujille; tietty Maija, Anna, Sini, Ari, Antti, Saara, Sonja, Timo, Saara, Esa, Päivi, Tommi ja Heidi (ja ne jotka tästä unohtu nyt aamupöpperössä). Jos synttäribileissä päädyttäs samaan baariinkin :)

Nyt vois harkita suihkua.. Piti herätä, kun Marjaana toi Elviksen kotiin. Nyt on Elviksellä sit kriisi, olis halunnu lähtee Marjaanan mukaan, piippailee tuolla. Toinen operaatio on sitten, kun täytyy hakee Santtu, joka tuskin myöskään haluaa lähtee hoitopaikasta kotiin. Tosi jees.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.