IRC-Galleria

*avautuminen*Sunnuntai 02.10.2005 18:18

AAAAAAAAAARGH. Ryhmätyöt on tosi syvältä, etenkin jos ryhmään sattuu yksikin sellanen, joka tavottelee vitosta joka helvetin hommasta ja jaksaa pähkäillä ryhmätyötä mm. pe- ja la-iltoina klo 21. Ja kun noihin aikoihin kukaan muu ei ole asiasta kiinnostunut, niin sitten ollaan vaatimassa yhteistä palaveria, jossa keskustellaan ryhmän toimintatavoista, pelisäännöistä ja tavotteista. MY ASS, oikeasti, tähänkin mennessä on hommat saatu tehtyä ihan hyvin, eikä hemmetti yhden kouluhomman takia tartte yöuniaan menettää!

Raivostuttaa. Sitten kun yhtäaikaa selviää, etten pääse ennen tän päivän Idolsia kattomaan kaverin nauhottamaa perjantain jaksoa, niin ei kyllä paljon jaksa mikään kiinnostaa. *minäkö muka tv-addikti!?*

No, koirien hakeminen porukoitten luota oli sentään ihan siedettävä reissu. Illalla oli tosi upee keli, ja kävin sitten mökillä syömässä ja saunomassa (eipä tullu mökillä käytyäkään koko kesänä). Menin aikasin nukkumaan ja heräsinkin ajoissa. Koirien kanssa kävin töpöttelemässä lenkin kylällä (oli taas tosi kuollutta yheksän aikaan sunnuntaiaamuna :)), minkä jälkeen koirat sai järjettömän hepulin ja viiletti ympäri pihaa, eläkeläis-Santtu siis myös!

Aikasen heräämisen ansiosta selvisin ajoissa liikenteeseenkin, eikä tarttenu jumittaa ruuhkissa matkalla. Hyvällä tuulella selvisin siis kotia, harmi vaan kun sitä ei sitten kauaa kestänyt yllämainituiden asioiden takia.

Rupee tässä nyt sitten saksan läksyjä tekemään. Äh, voi ei, just tajusin etten hakenu viime viikolla yhtä huomiseks tehtävää monistetta... Voi perse. Taas siellä sitten pihalla ku lumiukko.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.