IRC-Galleria

koulussa.Maanantai 03.10.2005 16:37

Ei paljon oo parempi päivä ku eilenkään.

En ollu tehny saksan tunnille tehtäviä monisteista, kun en muistanu koko monisteita. Eli myöskin jätin ne monisteet kotiin. Ja olin sitten autuaasti pihalla lähes 4 tuntia. Samoin ihmettelin, että mitähän lappuja se opettaja muille palauttelee, ja apua, mikä tehtävä tämä on mitä se alkoi käymään läpi - kuulostaa tutulta! No sehän oli etätehtävä, joka piti palauttaa syyskuun loppuun mennessä. Olin kyllä tehny sen, mutta enpä ollu palauttanu. Ei onneks pakollinen tehtävä, mutta kyllä otti päähän.

Saksan jälkeen sentäs pari tuntia hyppäriä. Auts, riskienhallintasuunnitelmaa yritykselle. Ei oikein irronnu. Jonkun aikaa väännettiin, sitten yhteisellä päätöksellä syömään ja tekemään piristykseksi jotain turhaa koneelle.

Ja vitut. Sähköpostissa odotti aika tunnepitoinen viesti exältä. Just täpötäydessä atk-luokassa on hirveen hyvä kun rupee itkettämään.

Tekis mieli lähtee kotiin. Yritysjuridiikkaa kahdesta neljään - ketä kiinnostaa!? Illallakin varmaan tehtävä kouluhommia, kun ei oo just muutakaan tekemistä. *elämä*

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.