IRC-Galleria

*kihisee raivosta*Keskiviikko 02.11.2005 18:48

Minkä ihmeen takia äitin täytyy aina olla änkemässä tänne yöksi, kun tulee etelään!? Se käy usseemmin täällä ku minä niillä! Mä en KESTÄ sitä, ja se kyllä tietää etten oikein tykkää sitä täällä majottaa, kun joka kerta mennee tämmöseks venkslaamiseks ja se vettää herneet nennään...aaaaargh. Nytkin se on hemmetti lukiolaisten kanssa Studia-messuilla Vanhassa satamassa, ja kaikki muut majottuu Katajanokalla, niin minkä ihmeen takia sen on pakko änkee tänne kuuseen!

Ja minkä ihmeen takia se ei voi ilmottaa näistä suunnitelmistaan ajoissa!! Eilen se soitteli ja kyseli tuoko se tullessaan mulle talvirenkaat, sanoin että ei tartte tuua ku en lähe auton kans pelleilemään keskustaan, ku ois siis pitäny sieltä Katajanokalta hostellilta hakkee ne. Luulis että ton keskustelun aikana olis käyny ilmi, että se on tänne tulossa. Vaan ei, Maijallekin sanoin sen jälkeen että tosiaan majottuu siellä eikä oo tänne tulossa. Sitte yhtäkkiä tullee viesti, että "ohjelma loppuu klo kuusi, tarviiko tuoda jotakin?". WTF.

No, ite oon tästä häipymässä treeneihin ja kaverille käymään ni ihan saa keskenään täällä ähöttää, jos on pakko. Eipä oo vastannu nyt mittää että onko tulossa vai ei. Vituttaa ihan jörkyttävän paljon!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.