IRC-Galleria

Blogi

- Vanhemmat »

*marinaa*Maanantai 03.10.2005 00:02

Saksan verbien taivutuksen opetteleminen on syvältä. Eikä Helsingin Idolsissa pyörähtäneet kaverit päässy enää tokalta päivältä jatkoon, harmittaa, molemmat kundit laulaa hyvin. Kannustusjoukoista Laura sentään pällisteli tänään ruudussa hetken aikaa (nimilapussa luki SATEENVARJO :)).
No, onneksi se yksi kamala, jo aiemmissa karsinnoissa riehunut, harakka ei päässy jatkoon vaikka kuinka säksätti tuomareille.

Iltalenkki ja nukkumaan.

*avautuminen*Sunnuntai 02.10.2005 18:18

AAAAAAAAAARGH. Ryhmätyöt on tosi syvältä, etenkin jos ryhmään sattuu yksikin sellanen, joka tavottelee vitosta joka helvetin hommasta ja jaksaa pähkäillä ryhmätyötä mm. pe- ja la-iltoina klo 21. Ja kun noihin aikoihin kukaan muu ei ole asiasta kiinnostunut, niin sitten ollaan vaatimassa yhteistä palaveria, jossa keskustellaan ryhmän toimintatavoista, pelisäännöistä ja tavotteista. MY ASS, oikeasti, tähänkin mennessä on hommat saatu tehtyä ihan hyvin, eikä hemmetti yhden kouluhomman takia tartte yöuniaan menettää!

Raivostuttaa. Sitten kun yhtäaikaa selviää, etten pääse ennen tän päivän Idolsia kattomaan kaverin nauhottamaa perjantain jaksoa, niin ei kyllä paljon jaksa mikään kiinnostaa. *minäkö muka tv-addikti!?*

No, koirien hakeminen porukoitten luota oli sentään ihan siedettävä reissu. Illalla oli tosi upee keli, ja kävin sitten mökillä syömässä ja saunomassa (eipä tullu mökillä käytyäkään koko kesänä). Menin aikasin nukkumaan ja heräsinkin ajoissa. Koirien kanssa kävin töpöttelemässä lenkin kylällä (oli taas tosi kuollutta yheksän aikaan sunnuntaiaamuna :)), minkä jälkeen koirat sai järjettömän hepulin ja viiletti ympäri pihaa, eläkeläis-Santtu siis myös!

Aikasen heräämisen ansiosta selvisin ajoissa liikenteeseenkin, eikä tarttenu jumittaa ruuhkissa matkalla. Hyvällä tuulella selvisin siis kotia, harmi vaan kun sitä ei sitten kauaa kestänyt yllämainituiden asioiden takia.

Rupee tässä nyt sitten saksan läksyjä tekemään. Äh, voi ei, just tajusin etten hakenu viime viikolla yhtä huomiseks tehtävää monistetta... Voi perse. Taas siellä sitten pihalla ku lumiukko.

kuolemaLauantai 01.10.2005 13:43

Huh, niin sitä vaan selvittiin bileistä. Kämppis oli aika huolella humalassa ja vaihtoi kaverinsa kanssa baaria jo suht aikasin, mutta onneks mulla oli oikein ihana avec, jonka kanssa oli kiva hengailla :)

Taas nähtiin tämän kansan junttius: esiintyjistä Crazy Frog oli ainoa, joka huudettiin takaisin lavalle heittämään encore...

[Ei aihetta]Perjantai 30.09.2005 18:26

Huh. Lähettiin jo kymmeneltä koulusta, selvittiin kotiin kahen maissa kun välissä vähän shoppailtiin. Väsyttää ihan hurjana. Pitänee koittaa nukkua tässä vielä ennen iltaa, kun ei näin väsyneenä oikein jaksa edes innostua lähtemisestä.

Kuinkahan monta päivää lööpit kiljuu BB-seksiä.

v*ttu.Perjantai 30.09.2005 02:50

Se siitä hienosta fiiliksestä. Exältä jotain känniviestiä, mistä seuras lievä tekstiviestiriita ja helvetin paha olo.

Jos nyt koittas saada huimat seittemän tuntia unta ennenku menee pitämään esitelmää _Kalevalasta_. Onneks on aamun ekoilla tunneilla ni kaikkia kiinnostaa. Juuei.

avec löydetty!Perjantai 30.09.2005 00:23

Ex-avon paras kaveri nakitettu aveciksi Vanhalle! Hieno fiilis!

Ennen Vanhaa saatamme suunnata parin kaverin kanssa Satumaahan. Kyllä tää tästä vielä.. :)

en ikinä keksi hyviä otsikoitaTorstai 29.09.2005 21:38

Tee tässä nyt sitten esitelmää Kalevalasta, kun kovasti jo mietityttä huominen ilta. Avec ei ole vieläkkää varmistunu, exän paras kaveri jahkailee lähteekö seuraksi. Miten niin epätoivosta avecin saaminen?!

Taipuuko otsikko -> otsikoita vai -> otsikkoja?

Kamalata, kämppis sai houkuteltua skippaamaan huomenna vikat tunnit, että päästään shoppaamaan uusia bilevaatteita. No, enpä kovin kummosta suostuttelua vaatinu. Mutta että taas mennee rahhaa.

Kukkaan ei oo vieläkkää kertonu, miks tuo tän hetkinen oletuskuva on niin hyvä. Mun mielestä se ei oo mikkää erikoinen.

Näläkäki ois.

Kovasti NRJ-painotteista elämää.Torstai 29.09.2005 01:37

Hanna ja bändi livenä jälleen aika rok. Tosin, enpä mä niitä kunnon lavoilla ookkaa nähny, tuolla ns. privakeikoilla vaan pari kertaa. MSN Spacessa jokunen kuva sieltä.

Perjantaina pitäis mennä vipeltämään Vanhalle NRJn synttäribileisiin. Avec vaan puuttuu. Vapaaehtoiset ilmoittautukoot.

laatuaikaaKeskiviikko 28.09.2005 19:12

Kahdeltatoista päättyvän koulupäivän voi käyttää hyödyksi koulujuttuja tehden. Tai sitten aapelissa pelaten... Kylkyl.

havaintoKeskiviikko 28.09.2005 17:02

Hemmetti, nyt vasta hokasin, että mulla on tämmönenkin systeemi täällä. Mitähän tänne nyt sitten kirjottelis.

Vettä sataa ja on kovasti pimeetä jo tähän aikaan. Hassua. Illalla pitäis mennä kattoon Hanna Pakarista.

Diipadaa.
- Vanhemmat »