IRC-Galleria

47 yötä jouluunMaanantai 07.11.2005 09:03

Ei sitte käyny mielessäkää että saattas sataa vettä.

Nimim. Koirien kanssa märähköllä aamulenkillä klo 7

[Ei aihetta]Maanantai 07.11.2005 00:33

Jaajaa. Kiukuttelun syynä tämä päiväkirjani. No, jos tämä on haukkumista, niin olkoot sitten. Eiköhän se lähinnä mun vika ole, jos oon niin huono ihminen, etten tuu kaikkien kanssa toimeen ja en jaksa käyttäytyä. Mutta ihan miten vaan. Tiedänpähän nyt, että lukee tätäkin p*skan jauhantaa muutki ku Sonja ja Teemu.

Päiväkirja on ja pysyy, nimeltä ei ketään ruveta haukkumaan, kunhan omia ajatuksiani tänne puran, tsorppa vaan, jos joku vetää herneet nenään. En jaksa ruveta märehtimään, kun on muutenkin ihan tarpeeks kestämistä tässä elämässä. Ylläpidolle vinkki; päiväkirjat vois näkyä vaan rekisteröityneille...

oma koti kullan kallisSunnuntai 06.11.2005 18:08

..eikä oo yhtään ikävä tuonne hullujen huoneelle, kiukutelkoot äiti turhasta ihan keskenään siellä. Jepjep.

- - -

Älä minusta välitä
mä oon pelkästään
sekava ja pieni
ja koeta unohtaa mun ikävät soitot ja muu
mä olen sieni ja takerrun sinuun
kun sä olet suuri ja ihana puu

Siis älä mistään sä huoli
se oli vain loinen joka kyljestäs kuoli
mä en enää öisin saa unta

Ja joka ikinen ja ainoa päivä on isku palleaan
sotken huoneet ja kaapit ja vodkaa samppanjaan
mut jos sä tulet takaisin mä olen paljon paremmin,
silloin mä muutun mä vaihdun mä teen mitä vaan...

48 yötä jouluunSunnuntai 06.11.2005 12:31

Porukoilla edelleen (aika urheaa..). Tosin, eilen viihdyin Heidin seurassa kahesta yhteentoista, aika hyvä suoritus :) Lotta on hassu. Se tuijottelee mua pitkiä aikoja hyvin tiiviisti, ja sitten kun huomaan sen, niin alkaa nauraa :) Mutta on se kyllä kiltti mukelo, ei kovin montaa parahdusta päässy koko tuona aikana (lähinnä semmosia, että Heidi oli sille jo ruokaa hakemassa, kun se päätti ilmottaa, että ruokaa NYT!).

Kohta vois yrittää lähtee jo ajeleen kotia kohti, että ehtii kauppaan ja saksan läksyjä tekemään.. Kunhan isä saa taas tarpeekseen mun autolla leikkimisestä.

maalla. lapissa.Lauantai 05.11.2005 15:57

(Mun mielestä tää ei oo maalla eikä lapissa mutta niin ne sannoo.)

Matka oli taas vittumainen, en yhtään tykkää yksin ajella, ehtii liikaa ajatella kaikkee typeryyksiä.

Oottelen tässä, että Heidi saa Lotan syötettyä ja päästään lenkille. Jahs, ny tuli siskokin.

49 yötä jouluunLauantai 05.11.2005 10:29

Jeh, aikasin ylös ja liikenteeseen, että isä ehtii vaihtamaan mun autoon talvirenkaat.

Illalla varsinkin oli tosi kuumeinen olo, en uskalla mitata, kun haluan nyt lähtee käymään tuolla. Unetkin taas niin sekavia, että herättyä meni aika kauan ennenku tajus taas missä mennään. No, ainakin sain kunnolla nukuttua aamuun asti enkä heräilly pitkin yötä niinku yleensä.

Nyt aamupala ja sit menoks. Sonjalle hauskaa laivailua, koitan pärjäillä ilman sua tiistaihin asti!!! *jörkyttävän pitkä aika*

[Ei aihetta]Perjantai 04.11.2005 21:26

On tosi perseestä kaikki. Väsyttää ja vituttaa ja itkettää. Ei tippaakaan iloa siitä, että sain ostettua parit aika mageet farkut. Miksi? Siksi että vietin sen jälkeen useemman tunnin exän kanssa Ikeassa ja K-raudassa, josta kotiuduttua (n. minuutti sitten) iski semmonen yksinäisyys ettei mitään rajaa. Että kovasti hienoa on joo.

viikonloppuPerjantai 04.11.2005 12:03

Heidillä on kuumetta. :/ Pitää nyt päivän aikana kysellä, missä kunnossa se on. Ei huvita mennä sitten jos se on kovasti kipee. En halu tulla kipeeks, eikä sekään toisaalta jaksa mitään jos on kovasti kuumeessa tms.

Että saattaa sittenkin joutua ähöttämään yksin kotona.

50 yötä jouluunPerjantai 04.11.2005 09:58

Oi, mukavan pyöreä luku! Joulu on ihan kohta!

PMMP rokkaili aika mukavasti. Ite olin tietty ihan väsy, joten ei jaksanu mitenkään kimpoilla siellä, mutta hyvä keikka. (Lukuunottamatta sitä pariskuntaa siinä mun edessä: noin puolet keikasta mulla oli ihan hyvä näkyvyys pariskunnan osapuolten välistä, mutta loppupuolella pariskunta alkoi ilmeisesti totaalisesti tympääntymään keikkaan, ja alkoivat hivuttautua lähemmäs toisiaan... ja kun mä väistin toiseen suuntaan nähdäkseni jotain, he siirtyivät takaisin eteen. Vaikutti jo hyvin aikasessa vaiheessa siltä, että ei niitä edes kiinnosta se keikka, vaan pohtivat joko lähdettäis kotiin, mutta eivät sitten lähteneet ennenku just ennen viimestä encore-biisiä! Kyllä kirosin. Ja se, että tullaan kattomaan artistia, eikä voi yhdellekään biisille edes taputtaa...?!)

- -

Vihaan muuten aamusuihkuja. En koskaan vapaaehtosesti suunnittele käyväni suihkussa ennen kouluun tai töihin menoo. Nyt oli pakko, kun ei yölläkään viittiny, ja haisin ihan tupakalle. *yööök* Koita tässä nyt sitten tareta lähtee koirien kanssa ulos. Onneks ei tarttenu mennä kasiin kouluun.

- -

Se yleinen vitutus on ja pysyy.

[Ei aihetta]Torstai 03.11.2005 23:21

Yleinen vitutus ei helpota edelleenkään. Ei yhtään jaksais sinne keikalle vääntäytyä, mutta ihan just pittää lähtee. No, huomenna meen Heidin luo, parasta seuraa mitä maailmassa on ja se hassu muksu vielä siihen päälle. Saatan saada exästä matkaseuraa, joka sekin tuntuu miellyttävältä ajatukselta.