IRC-Galleria

DANGER DANGER, HIGH VOLTAGE!Tiistai 15.07.2008 14:14

http://www.youtube.com/watch?v=aQQeg3jYgOA&feature=related

-3vuotta sitten eräs herrahenkilö tuli humalassa baarissa sepostamaan hämäristä valokuvaushommistaan. Muutama viikko tämän jälkeen Herra Helminen päätyi kuvaamaan minusta toinen tostaan hämärämpiä ja kuvia :D JA kuvausputki on jatkunut jo rehvakkaat 3vuotta. Olet osasyyllinen siihen, että lähden nyt itse valokuvausta opiskelemaan.

-1vuosi sitten tapasin mailman upeimman henkilöhahmon, siamilaisneiti mangon. Olen kaiketi jo kissasta lässyttänyt ummet ja lammet.

-8kk sitten tutustuin lähemmin toiseen hurmaavaan neitihenkilöön, Janikaan. ITSEASIASSA tapasin Janikan vanhan työkaverini kotikekkereissä, joissa tämä herrashenkilö humalassa sopersi "tiiäks, susta ja janikasta vois tulla niiiiinku tosi hyvät frendit ku te ootte sellasii niinku samanlaisii ja sillai".. niinhän meistä tulikin, vaikka omasta mielestäni ollana aika erilaiset, paitsi e tkummallaki on lävistyksiä ja tauointeja. Ilman Janikaa en olisi koskaan päätynyt ONNELAAN :D

-30vuotta sitten Äitini tapasi Isäni Arcadiassa. Nykyään tässä samassa paikassa on ROYAL ONNELA, jossa minä tapasin n. 6kk sitten herra Tykkimiehen. lähes puolen vuoden tapailun jälkeen ja yhden "väliajan" jälkeen voin ylpeänä todeta, että olen ehkä mailman sitoutumiskammoisin henkilö ja että olen tullut tulokseen, että jos kerran jaksan katella 6kkk jotakuta niin kaiketi jaksaisin katsella pitempäänkin. Seuraavat 5päivää vietän parisuhteessa, siis tälläisessä eräänlaisessa määräaikaisessa koejaksossa, joka ehkä sitten jatkuu vuoden kuluttua. Sen näkee sitten. No kuitenkin. Olen ollut epävarma kaikesta parisuhteisiin liittyvistä sotkuista. Kuitenkin Herra Åhl, tykkimie,s on ollut rehellinen, kiltti, kärsivällinen, eikä osoittanut huonoja luonteenpiirteitä tai muuta hämärää käyttäytymistä, joten, tähänmennessä tämä miestarjous on kyllä yksi lupaavimmista. Harmi vain, että tämä tarjous taitaa jäädä Suomeen.

JOKATAPAUKSESSA. Takaisin tullaan, toivottavasti, sitten joskus.
p.s. Janika, saat mun SK silvercardin :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.