IRC-Galleria

Klamytisti

Klamytisti

Diplomaattinen tylyttäjä
Kirjoitti jälleen Taneli

Heräsin siihen kun topi soitti, asiana "onks sul bissee tuu käymää tääl"
Mähä menin käymään, Sami oli vieläkin sekaisin, niin kyllä Topikin.
Tullessani sisään huomasin että huone oli taas sekasempi kuin lähtiessäni, Sami ilmeisesti yrittänyt kävellä "suoraan".
Noh siinä kertoilin mitä ite muistin ja vaihdettiin porukalla muistojamme joiden perusteella sunnuntai kirjoitettiin. En kyllä enää muista mitä siinä tehtiin mutta peruslausahduksiin kuulu "no huhhuh,en ollu mää,voi vittu,onks sul kessuu ja ei me tollasta voitu tehä"
Lähdin kotiin kattomaan Robocop 3:sta..oli aika hauska elokuva, Robocop on aika kovis.

Päätin lähteä moikkaamaan jälleen Topia, kello oli suunilleen 18. Pitkän 75m matkan jälkeen kuulin kauheeta mölyä Topin kämpän suunnasta, siellähän Anssi,Topi ja Sami dokas telkkarin päällä polttaen röökiä. Anssi oli iha vitun kännis.
Noh siitä sitten sisään, Topi yritti tyrkyttää tuoreen kahvin lämpöistä kaljaa jonka sain sitten vaihdettua jääkappissa olevaan jääkarhun tyynyn lämpöiseen kaljaan. Päästessäni topin huoneeseen huomasin sen olevan paljon sekasempi kuin aamulla lähtiessäni, huomasin myös että sänky oli ihan ilmastointiteipissä, Anssi oli kuulemma vähä korjaillu sitä. Sillä teippimäärällä mitä siihen käytettiin olis voinu pistää world trade centeritkin kasaan. No siinä aikani ihmettelin patjan alta pilkottavaa laminaattia ja päätin asian olla. Istuskelin siinä reunalla kunnes Samin oli ihan pakko löytää sen lidlistä ostamat röökit, kunnolla isojalan otteella se nosti sängyn yhdellä kädellä ylös ja tokaisi "eihän ne täällä ole.." ja korjattupuoli sängystä meinas romahtaa. Anssinkin oli pakko hyppiä 30min. välein sängylle testatakseen sängyn kestävyyttä josta sitten erittäin kännisssä oleva Topi ei pitänyt eikä Anssikaan pitänyt Topin nyrkki palautteesta.
Sami sitten dokaili iloisena, yritti kävellä pullo/miinakentällä suoraan tokaisten sekunnin välein "en se mää ollu" ja kuulu kilinää jokapuolelta.
Päätin lähteä kotiin syömään jotain.

Kello oli suunilleen 23 kun menin käymään jälleen Topilla, Sami oli valmis vetää mua ovella turpaan kun luuli että olisin yläkerran homppeli taas valittamassa, no sain kumminkin mukavan vastaanoton ja topin huoneeseen tullessani katoin "mitäs vittua" siinä oli puolet topin sängystä palasina ja Anssi makas siinä välipuidenpäällä naulojen päällä ja Topi pomppi vitun kännissä ja iloisena välipuiden päällä. Ei siinä muuta ku vähä pyörittää päätä ja yrittää selvitä entistä sekasemman huoneen läpi jonkinlaiselle istumapaikalle. Löytyhän sellanen patjan päästä, vasemalla oli pölynimuri bissessä ja oikealla Sami kuuntelemassa jälleen kerran Children of Bodomin "somebody put something in my drink":iä jota kuunneltiin "kerran" sunnuntaina. Siinä hengailtiin vähän aikaa kunnes päätin Topin kaaduttua naulojen päälle kerätä sängyn jämät seinän viereen pystyyn. Siinä sitten Topi alkoi jo vajota, päätin lähteä ratkomaan kadonneen Anssin mysteeriä, sehän löytyikin Topin etuovelta katsottuna oikealle 45astetta vastapäisen talon toisesta kerroksesta, aika sekaisin. Anssi nimittäin oli vetänyt x määrän stroh 80:stä. Noh siinä sitten menin tutustumaan Topin naapureihin, siellä oli joku Marko, Jani ja joku random tyyppi joka yritti leikkiä järjestyksenvalvojaa. Noh siellä sitten katoin vähänaikaa menoa kunnes A**** alkoi pussailee jätkiä, siitä sitten Topille tsiigailee menoa, Topi makas sammuneena lattialla ja Sami bailas children of bodomin tahtiin. Nappasin sitten Samin mukaan turvaksi ja lähdettiin tutkimaan Topin naapurin tapahtumia ja että oliko Anssi vielä elossa.
Siellähän ne hengaili partsil sikari suussa, Samin kaa siin vedettiin sikaria ja hengailtiin Topin random naapurien kanssa. A**** sai taas päähänsä alkaa pussailee jätkiä poskelle ja Samin kanssa päädyttiin kutsumaan A***** puppelipojaksi. Kello oli jo yö ja Anssi alkoi olemaan huonossa kunnossa, Anssi lähti siitä sitten kuselle alas huonolla menestyksellä. Kaaduttuaan pyörän päälle Anssia sattu leukaan ja huuleen. Siitä sitten jatkettiin Topille missä Anssin piti mennä paskalle mutta päätyikin kastelemaan tukkansa pönttöön.
Ei siinä sitten mitään, lähdin kotiin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.