IRC-Galleria

Klamytisti

Klamytisti

Diplomaattinen tylyttäjä

Blogi

- Vanhemmat »
Kirjoitti jälleen Taneli

Heräsin siihen kun topi soitti, asiana "onks sul bissee tuu käymää tääl"
Mähä menin käymään, Sami oli vieläkin sekaisin, niin kyllä Topikin.
Tullessani sisään huomasin että huone oli taas sekasempi kuin lähtiessäni, Sami ilmeisesti yrittänyt kävellä "suoraan".
Noh siinä kertoilin mitä ite muistin ja vaihdettiin porukalla muistojamme joiden perusteella sunnuntai kirjoitettiin. En kyllä enää muista mitä siinä tehtiin mutta peruslausahduksiin kuulu "no huhhuh,en ollu mää,voi vittu,onks sul kessuu ja ei me tollasta voitu tehä"
Lähdin kotiin kattomaan Robocop 3:sta..oli aika hauska elokuva, Robocop on aika kovis.

Päätin lähteä moikkaamaan jälleen Topia, kello oli suunilleen 18. Pitkän 75m matkan jälkeen kuulin kauheeta mölyä Topin kämpän suunnasta, siellähän Anssi,Topi ja Sami dokas telkkarin päällä polttaen röökiä. Anssi oli iha vitun kännis.
Noh siitä sitten sisään, Topi yritti tyrkyttää tuoreen kahvin lämpöistä kaljaa jonka sain sitten vaihdettua jääkappissa olevaan jääkarhun tyynyn lämpöiseen kaljaan. Päästessäni topin huoneeseen huomasin sen olevan paljon sekasempi kuin aamulla lähtiessäni, huomasin myös että sänky oli ihan ilmastointiteipissä, Anssi oli kuulemma vähä korjaillu sitä. Sillä teippimäärällä mitä siihen käytettiin olis voinu pistää world trade centeritkin kasaan. No siinä aikani ihmettelin patjan alta pilkottavaa laminaattia ja päätin asian olla. Istuskelin siinä reunalla kunnes Samin oli ihan pakko löytää sen lidlistä ostamat röökit, kunnolla isojalan otteella se nosti sängyn yhdellä kädellä ylös ja tokaisi "eihän ne täällä ole.." ja korjattupuoli sängystä meinas romahtaa. Anssinkin oli pakko hyppiä 30min. välein sängylle testatakseen sängyn kestävyyttä josta sitten erittäin kännisssä oleva Topi ei pitänyt eikä Anssikaan pitänyt Topin nyrkki palautteesta.
Sami sitten dokaili iloisena, yritti kävellä pullo/miinakentällä suoraan tokaisten sekunnin välein "en se mää ollu" ja kuulu kilinää jokapuolelta.
Päätin lähteä kotiin syömään jotain.

Kello oli suunilleen 23 kun menin käymään jälleen Topilla, Sami oli valmis vetää mua ovella turpaan kun luuli että olisin yläkerran homppeli taas valittamassa, no sain kumminkin mukavan vastaanoton ja topin huoneeseen tullessani katoin "mitäs vittua" siinä oli puolet topin sängystä palasina ja Anssi makas siinä välipuidenpäällä naulojen päällä ja Topi pomppi vitun kännissä ja iloisena välipuiden päällä. Ei siinä muuta ku vähä pyörittää päätä ja yrittää selvitä entistä sekasemman huoneen läpi jonkinlaiselle istumapaikalle. Löytyhän sellanen patjan päästä, vasemalla oli pölynimuri bissessä ja oikealla Sami kuuntelemassa jälleen kerran Children of Bodomin "somebody put something in my drink":iä jota kuunneltiin "kerran" sunnuntaina. Siinä hengailtiin vähän aikaa kunnes päätin Topin kaaduttua naulojen päälle kerätä sängyn jämät seinän viereen pystyyn. Siinä sitten Topi alkoi jo vajota, päätin lähteä ratkomaan kadonneen Anssin mysteeriä, sehän löytyikin Topin etuovelta katsottuna oikealle 45astetta vastapäisen talon toisesta kerroksesta, aika sekaisin. Anssi nimittäin oli vetänyt x määrän stroh 80:stä. Noh siinä sitten menin tutustumaan Topin naapureihin, siellä oli joku Marko, Jani ja joku random tyyppi joka yritti leikkiä järjestyksenvalvojaa. Noh siellä sitten katoin vähänaikaa menoa kunnes A**** alkoi pussailee jätkiä, siitä sitten Topille tsiigailee menoa, Topi makas sammuneena lattialla ja Sami bailas children of bodomin tahtiin. Nappasin sitten Samin mukaan turvaksi ja lähdettiin tutkimaan Topin naapurin tapahtumia ja että oliko Anssi vielä elossa.
Siellähän ne hengaili partsil sikari suussa, Samin kaa siin vedettiin sikaria ja hengailtiin Topin random naapurien kanssa. A**** sai taas päähänsä alkaa pussailee jätkiä poskelle ja Samin kanssa päädyttiin kutsumaan A***** puppelipojaksi. Kello oli jo yö ja Anssi alkoi olemaan huonossa kunnossa, Anssi lähti siitä sitten kuselle alas huonolla menestyksellä. Kaaduttuaan pyörän päälle Anssia sattu leukaan ja huuleen. Siitä sitten jatkettiin Topille missä Anssin piti mennä paskalle mutta päätyikin kastelemaan tukkansa pönttöön.
Ei siinä sitten mitään, lähdin kotiin.
Tämän kirjoitti taneli.

Istuin rauhallisesti vanhempieni luona leppäviidassa kunnes puhelin soi, topihan se siellä soittelee ja kyselee olisko bisseä, no kauppaan ostamaan tålvari ja nappaamaan faijalta keissi A Le Coqia, virolaista laatu olutta.
Hetken kuluttua kaartaa auto viereiselle parkkikselle, kuskina selvinpäin hengaileva Anssi sekä pelkääjän paikalla vitun kännissä oleva Topi.
Topin luo päästyämme alkaa bissen juonti, samalla huomaan että paikalla Topin serkku Sami.
Anssi lähtikin tästä kotiinsa hengailemaan ja me jäätiin Topin ja Samin kanssa dokaamaan. Siinähän sitä bissee meni. Topi ja Sami otti "muutaman" kerran yhteen, ne flaidas yhessä sängyn vieressä, tietokoneen pääl, sängyl, eteises, keittiös,ulkona,keskellä lattiaa, telkkarin päällä, kaapissa...
Kun bisset alko loppuu ni kävin hakee himasta Pina Coladaa, pitkän ja hikisen matkan jälkeen onnistuin löytämään itteni neljän shottilasin ja pina colada pullon kanssa Topilta. Alettiin sitten kiskomaan Pina Coladaa, se oli iha vitun hyvää, sen kyllä huomaski. Rupes vituttaa kun Topi kiskas mun viimesen shotin kädestä ja vetäs sen naamaansa, sen jälkeen se otti mun viimesen bissen ja kiskas sen naamaansa. No ei siinä mitään, Topi ja Sami voimisteli hiukan eri asennoissa sekä erilaisissa paikoissa (lue edellinen viittaus flaidaukseen).Topi oli aika liekeissä jossain vaiheessa uhkaili samia keittiöveitsel (sellasel mikä muistuttaa iha Arskan omenveistä 'noin 23cm pitkä') mutta se päättyi räkätykseen kun Topi huomasi tehneensä aika tempun..heitti veitsen olan yli taakse ja se jäi pystyyn..siitä sitten jatkettiin iloisinmielin röökille ulos... Topi ja Sami sekä mä oltiin iha vitun kännis...
Täytyy mainita myös et Topin kämppä oli aika sekaisin ja vaikutti siltä että Topi ja Sami vetäs huiviinsa päivän aikana yli 40pulloa bisseä /per lärvi. Ilta oli ikimuistoinen kaikkien kannalta paha vaan kun kukaan ei muista enää pätkääkään..ainakaan pina colada osan jälkeen.. Illan eniten sanotut virkkeet "vittu,en ollu mää,kauas on pitkä matka,kohta tulee,sä et kyl sammu nyt,tuus tänne,vittu mää tapan sut,no huhhuh)
- Vanhemmat »