IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Kahvitempaus!Maanantai 22.05.2006 00:57

Miksi saatanisti laittaa kahviin sinappia? Koska se on pahaa!

Pahaa on. On pahaa. Mutta kuinka pahaa? Ei tästä selviä ku kokeilemalla. Kahvi porisemaan ja sinappi oottamaan pöydälle. Viimein alkoholiton irish coffeemme ilman kermaa oli valmis ja lisäsimme drinksuun teelusikan verran, sitä niin ihanan kellertävää Jumalain tahnaa, sinappia. Sekoittaminen osoittautui vaikeaksi tehtäväksi, koska sinappi ei tahtonut liueta kahviin vaan jäi killumaan pienen pieninä klöntteinä.

Kupin työntäminen nokan alle tuntui hirveältä sinapin tuoksun kutkuttaessa hajuelimiä. Ja se maistui pahemmalla kuin gluteeniton voileipäkakku kamelin paska täytteenä. Pahinta oli huomata loppuyllätys. En ollut tajunnut sekoittaa juomaa välissä, joten pohjalle oli kerinnyt kertyä mukava määrä karvasta sinappia. Viimeinen hörpsy sai ällökuvitukset päässä niin voimakkaiksi, että juoma tunki takaisin suuhun. Yllätyksekseni huomasin, että se ei maistunut millekkään, joten sen uudelleen nieleminen ei tuntunut pahalta. Homman mennessä osaltani ohi en voinut muuta kuin huokaista helpotuksesta.

Kokkikoulun paikalla olleet jäsenet selvisivät koettelemuksesta hyvin arvosanoin, mutta ai niitä raukkoja, jotka saavat kokea sen tuskan tulevissa kokkikouluissa. Tulen nauttimaan siitä näystä miltei yhtä paljon kuin Veeran hölmistyneestä ilmeestä, kun hän huomaa oman nimensä tästä tekstistä.


Paikattu on. Vaikka tuskin kukaan edes kerkesi lukea paikkaamatonta versiota...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.